Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comuna Dascalu din judetul Ilfov intra in carantina pentru 14 zile

B1 B1,
Comuna Dascalu din judetul Ilfov intra in carantina pentru 14 zile

Prefectura Ilfov anunta ca localitatea Dascalu va intra in carantina pentru 14 zile, incepand de sambata dimineata. Masura a fost luata in conditiile in care in aceasta comuna, rata incidentei. continuă pe B1

Ilfov: Comuna Dascalu, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 9,8 la mia de locuitori, intra in carantina incepand de sambata

Comuna Dascalu din judetul Ilfov, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 9,8 la mia de locuitori, intra in carantina, incepand de sambata dimineata, pentru 14 zile.

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale.

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde in prezent sunt disponibile 7. 397 locuri, conform unui comunicat de presa al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19.

305.000 de persoane s-au inscris pe platforma de vaccinare anti-COVID. Locurile din Bucuresti sunt epuizate in urmatoarele saptamani, dar cetatenii se pot programa in judetul Ilfov (VIDEO)

De la debutul celei de-a doua etape din capmania de vaccinare au fost libere pentru programari 364. 800 de locuri. Cele mai multe dintre programari au fost deja facute, iar pana acum, pe platforma pentru.

Trei regiuni din Italia reintra in carantina de luni

Regiunile italiene Lombardia si Alto Adige din nord si Sicilia din sud urmeaza sa reintre in carantina pentru a limita raspandirea coronavirusului, transmite AFP.

Polonia: Statiunile de schi si restaurantele din zona montana sfideaza carantina, intr-un climat de fronda generala

Statiunile de schi, restaurantele si hotelurile din regiunea de sud a Poloniei, puternic dependenta de turism, au anuntat miercuri ca vor sfida restrictiile impotriva coronavirusului si isi vor redeschide portile saptamana viitoare, intr-un climat de fronda generala a companiilor impotriva carantinei, scrie AFP.

Grecia relaxeaza din 18 ianuarie restrictiile impuse pentru limitarea raspandirii COVID-19

Grecia va incepe din 18 ianuarie sa relaxeze restrictiile impuse pentru limitarea raspandirii COVID-19, permitand regiunilor cu rate mici de infectare sa primeasca din nou clienti, transmite dpa.

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

MINISTERUL ENERGIEI: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece

Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam, iar Sistemul National de Transport Gaze Naturale, precum si Reteaua de Transport Energie Electrica functioneaza in parametri optimi, informeaza Ministerul Energiei, intr-un comunicat transmis, astazi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )