Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comuna din Maramures unde oamenii se intorc la declaratia pe proprie raspundere. De ce este in carantina totala

Adevărul Adevărul,
Comuna din Maramures unde oamenii se intorc la declaratia pe proprie raspundere. De ce este in carantina totala

Comuna Petrova, din judetul Maramures, a intrat, incepand de sambata, in carantina totala pentru o perioada de 14 zile, din cauza nivelului ridicat de raspandire a noului coronavirus. Rata de infectare in comuna depaseste 5 la 1. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

CORONAVIRUS |Comuna din Constanta cu incidenta cumulata de peste 8 la mie, in carantina

Comuna Fantaneledin Constanta a depasit rata de infectare de 8 la mia de locuitori si intra in carantina. Mai precis, din populatia totala de 1. 664 de locuitori, pana in acest moment au fost con.

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )