Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comuna din Romania unde PNL nu va avea candidat la primarie din respect pentru performanta administrativa a actualului edil

Hotnews Hotnews,
 Comuna din Romania unde PNL nu va avea candidat la primarie din respect pentru performanta administrativa a actualului edil

Liberalii nu vor avea candidat propriu pentru primaria Ciugud, alegand sa-l sustina pe actualul primar Gheorghe Damian, ex-PSD, acum independent. continuă pe Hotnews

Comuna-model din Romania unde PNL nu va avea candidat la functia de primar. Edilul in functie are peste 80% intentie de vot si a fost exclus din PSD

PNL Alba a decis sa nu propuna candidat intr-o comuna din Alba unde actualul primar independent, exclus din PSD, are peste 80% intentie de vot.

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

Forumul Judecatorilor: Declaratiile politice ale lui Iohannis cum ca tema statului de drept a fost rezolvata ignora total realitatile din Romania

Declaratiile politice facute la Bruxelles de presedintelui Romaniei, potrivit carora pentru Romania statul de drept nu este o problema si Romania tema statului de drept a fost rezolvata in sens pozitiv prin referendumul de anul trecut si prin schimbarile politice care s-au facut ignora total realitatile in privinta statului de drept in Romania, partenerii din Uniunea Europeana neputand fi indusi in eroare prin afirmatii fara suport concret, considera Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie intr-un comunicat de presa.

Vedetele din Romania, mesaje dure in timpul pandemiei. Ce le transmit fanilor care nu cred in COVID-19

In contextul in care numarul cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus, din Romania este in crestere, tot mai multe vedete par a lua atitudine in mediul online. Cantareti, actori sau oameni de.

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

TAROM suspenda zborurile din Romania catre sapte tari. Masura, valabila pana la data de 15 august

Compania TAROM suspenda, pana la data de 15 august inclusiv, operarea curselor comerciale, din Romania catre sapte destinatii. Decizia a fost luata ca urmare a restrictiilor impuse de catre autoritati, se.

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )