Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Hotnews Hotnews,
 Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet. continuă pe Hotnews

Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Bara este cea mai mica comuna din judetul Timis, avand in jur de 300 de oameni. A fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa online. Autoritatile locale spun insa ca totul este o greseala, pentru ca cele trei persoane cu COVID-19 carae apar in statistica sunt, de fapt, la Lugoj, unde au domiciliul, in comuna avand doar resedinta. Noi trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul comunei. Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasaScoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Comuna inclusa pe lista rosie a Ministerului Sanatatii care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa Doar jumatate dintre elevi au acces la internet sau tableta. Raspunsul ISJ pentru B1.RO: Nu este o decizie categorica

In cateva zile va incepe anul scolar 2020-2021, iar Ministerul Sanatatii a reamintit ca, in aceasta saptamana, vor fi stabilite scenariile privind organizarea activitatii in cadrul unitatilor de.

Anisie: La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234.000 de copii fara acces la scoala online Acum, lucrurile s-au mai imbunatatit

La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234. 000 de copii fara acces la scoala online, insa acum lucrurile s-au mai imbunatatit, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea sustine ca la acest moment in cele 453 de localitati care vor incepe scoala in scenariul galben sau rosu exista in jur de 5. 000 de elevi fara laptop sau tableta.

Ecaterina Andronescu: Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, sustine ca se impune revenirea la scoala fata in fata. Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa ci o solutie complementara, a scris fostul ministru al Educatiei, marti, pe pagina sa de Facebook.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Detaliul din buletin care iti trimite politia la usa. Atentie, romani! Autoritatile o sa va bata la usa de azi

Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), a informat, astazi, noi reguli pentru cererile privind stabilirea resedintei. Acestea au intrat in vigoare in luna septembrie si au in vedere buna desfasurare a alegerilor locale din data de 27. Detaliul din cartea de identitate care iti trimite politia la usa. Autoritatile o sa .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Singura tara din Europa care NU are armata. Aici politia nu are arme si nimeni nu isi incuie masinile

Islanda, caci despre ea este vorba, este o tara cu o populatie de 320. 000 de locuitori. Tara are o rata scazuta a infractionalitatii, motiv pentru care violenta este foarte rara. De asemenea, ofiterii obisnuiti nu poarta arme de foc. Singura tara din Europa care NU are armata Islanda este deci o tara foarte sigura, avand .

Ingredientele naturale din bucatarie care iti dezinfecteaza podeaua. Romancele cu copii le folosesc zilnic

Exista mai multe motive pentru care folosirea solutiilor de curatare naturale sunt o alternativa ideala in detrimentul celor achizitionate din comert. Nu numai ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, ci nu dau nici paguba economiilor. Ai mai jos reteta unei solutii pentru dezinfectarea si curatarea podelei, cu doar cateva ingrediente pe care este foarte posibil .

Ingredientele din bucatarie care iti fac adidasii albi, ca noi! Toti romanii trebuie sa afle acest truc simplu

Satisfactia poate avea mai multe forme. Poti fi satisfacut atunci cand gusti o mancare aleasa ori cand iti cumperi ceva nou si abia il scoti din cutie. Iar cand vine vorba de adidasi, atunci parca ai lumea la picioare, la propriu, dar doar pentru o bucata de vreme, pana cand bunul tau se deterioreaza. Atunci .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )