Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Bara este cea mai mica comuna din judetul Timis, avand in jur de 300 de oameni. A fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa online. Autoritatile locale spun insa ca totul este o greseala, pentru ca cele trei persoane cu COVID-19 carae apar in statistica sunt, de fapt, la Lugoj, unde au domiciliul, in comuna avand doar resedinta. Noi trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul comunei. Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasaScoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns cea mai mica scoala din Olt in scenariul galben: Parca traim intr-o bula caragialiana

Sapte scoli din judetul Olt sunt in scenariul galben, conform datelor privind rata infectarilor. Una insa se afla intr-o situatie aparte, fiind o victima a statisticii.

Los Angeles, lovit de un val de caldura: Cea mai ridicata temperatura din istorie

Los Angeles a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din istorie, peste 49 grade Celsius, in conditiile in care toata Coasta de Vest se confrunta cu un val de caldura periculos, relateaza Los Angeles Times.

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Intr-o perioada in care raspandirea de stiri false reprezinta cel mai periculos fenomen din online, Facebook incearca sa-l previna printr-un update la Messenger. Au trecut cativa ani de.

Judetul cu cea mai mica rata de transmitere cu noul coronavirus, potrivit DSP

Dupa mai bine de jumatate de an, timp in care s-au facut nenumarate analize si scenarii, putem trage linie si analiza judetele care s-au descurcat cel mai bine in lupta inceputa in.

Los Angeles a inregistrat cea mai mare temperatura din istorie

Duminica temperaturile din Los Angeles au atins 49. 9 grade Celsius, cele mai ridicate valori din istorie, relateaza Mediafax care citeaza Abc News.

Citu, dupa anuntul INS privind prabusirea PIB cu 12%: Vesti bune pentru economie. Salariile au crescut in cea mai mare criza din ultima suta de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce INS a anuntat ca PIB a scazut cu 12,3% fata de trimestrul 1, ca vestle din economie sunt bune, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani si ca injectia de lichiditate a functionat perfect.

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

Cea mai buna si aromata prajitura pufoasa! Care e ingredientul ei secret

Lamaia este adesea utilizata in bucatarie in condimentarea pestelui sau folosita atat in marinarea acestuia, acizii din sucul fructului neutralizand aminele din peste transformandu-le in saruri de amoniu nevolatile, cat si a carnii rosii. Ea inlocuieste otetul in salate, poate si adaugat si in diferite bauturi, dar este adesea utilizata si in coacere, in special .

Perioada pandemiei este cea mai dificila pentru diplomatia romana, sustine ministrul Aurescu

Perioada pandemiei a fost poate cea mai dificila pentru diplomatia romana de dupa 1989, a estimat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )