Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comunistii din China jubileaza dupa alegerea lui Trump: Asta se intampla daca e democratie

România Liberă România Liberă,
Comunistii din China jubileaza dupa alegerea lui Trump: Asta se intampla daca e democratie

Ajungerea lui Donald Trump la Casa Alba este ceea ce se intampla atunci cand este democratie, scrie presa chineza de stat, citata de The Independent. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre relatia Romania- Statele Unite, dupa alegerea lui Trump: Conexiunile unui stat nu tin strict de oamenii care se aleg la 4 ani (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul Nadiei Ciurlin, miercuri seara, in cadrul Stirilor B1TV. Fostul presedinte a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in Statele Unite, afirmand ca este surprins si.

Fostul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, da asigurari Romaniei dupa alegerea lui Trump: Nu am auzit niciodata sa spuna ceva negativ despre scutul antiracheta

Mark Gitensein, ambasadorul Statelor Unite in Romania in perioada 2009-2012, a dat asigurari ca parteneriatul stategic dintre Romania si Statele Unite va continua si dupa investirea.

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au murit (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5.

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au fost ranite (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5.

Alegerea lui Trump va produce schimbari majore in estul Europei. Romania ar putea fi nevoita sa aleaga intre Europa si parteneriatul strategic cu americanii

Alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite va determina schimbari majore pentru Romania si estul Europei, explica Razvan Orasanu intr-un articol pentru.

Alegerea lui Trump a dus la blocarea site-ului canadian pentru imigratie

Alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite i-a facut pe americani sa isi doreasca sa fuga din tara. Drept dovada, site-ul de imigratie al Canadei a cedat de mai multe ori. De asemenea, cei de la Business Insider au scris ca cel mai citit material al lor a fost Cum sa te muti [].

Premierul Ungariei, multumit de alegerea lui Trump in functia de presedinte al SUA: O veste minunata. Democratia este inca in viata (FOTO)

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat miercuri dimineata pe republicanul Donald Trump pentru victoria inregistrata in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Liderul populist a sustinut ca.

De ce alegerea lui Trump nu este un dezastru |OPINIE

Marele castig al acestor alegeri este ca sintagma We, the people, din debutul Constitutiei americane, s-a dovedit inca o data o sintagma plina de continut. intr-o democratie veritabila asa cum este America, in ciuda problemelor cu care se confrunta, nu este suficient sa ai institutiile si propaganda media de partea ta pentru a castiga alegerile.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Ministrul german al Justitiei: Lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Trump

Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas, a sustinut miercuri, intr-o postare pe Twitter, ca lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )