Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au murit (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au murit (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5. continuă pe B1

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au fost ranite (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5.

MarketWatch:Victoria lui Trump la presedintia SUA incurajeaza outsiderii sa distruga zona euro

Mai intai Brexit, acum Donald Trump. Cine va urma? Valul de populism care inunda lumea dezvoltata a marcat prin venirea lui Trump la presedintia SUA cea mai importanta victorie de pana acum si pare inevitabil ca urmatoarele revolte anti-sistem sa tinteasca Italia, Franta si chiar Germania Angelei Merkel, potrivit unei analize publicate de MarketWatch.

Traian Basescu, despre relatia Romania- Statele Unite, dupa alegerea lui Trump: Conexiunile unui stat nu tin strict de oamenii care se aleg la 4 ani (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul Nadiei Ciurlin, miercuri seara, in cadrul Stirilor B1TV. Fostul presedinte a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in Statele Unite, afirmand ca este surprins si.

Fostul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, da asigurari Romaniei dupa alegerea lui Trump: Nu am auzit niciodata sa spuna ceva negativ despre scutul antiracheta

Mark Gitensein, ambasadorul Statelor Unite in Romania in perioada 2009-2012, a dat asigurari ca parteneriatul stategic dintre Romania si Statele Unite va continua si dupa investirea.

Comunistii din China jubileaza dupa alegerea lui Trump: Asta se intampla daca e democratie

Ajungerea lui Donald Trump la Casa Alba este ceea ce se intampla atunci cand este democratie, scrie presa chineza de stat, citata de The Independent.

Dupa victoria prietenului Rusiei la presedintia SUA, Bursa de la Moscova a inregistrat cea mai mare crestere din ultimele luni

Donald Trump resusciteaza Bursa de la Moscova, Miercuri, dupa aflarea rezultatelor si in contextual in care se speculeaza o apropiere a SUA de administratia de la Kremlin, bursa a inregistrat cea.

SOC iN AMERICA: Donald TRUMP, favorit cert sa castige presedintia SUA! Situatia electorilor in TIMP REAL: TRUMP 139 CLINTON 104 (VIDEO)

O unda de SOC neverosimila loveste America si intreaga planeta miercuri dimineata. Dupa ora 4:00, ora Romaniei, previziuni sumbre vin de peste Ocean, odata cu primele rezultate ale alegerilor.

Rezultate alegeri SUA 2016. Alegerea lui Donald Trump la conducerea SUA provoaca o unda de soc in intreaga lume

Republicanul populist Donald Trump, lipsit de orice experienta politica, a castigat alegerile prezidentiale americane, declansand un seism politic fara precedent care arunca Statele Unite si lumea in incertitudine, scrie agentia France Presse.

BREAKING NEWS. Alegerile pentru presedintia SUA au inceput, iar lupta e stransa. in ultimele sondaje, Clinton are doar patru procente peste Trump. Vezi ce au promis la ultimele mitinguri electorale

Sapte alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale. Ultimele sondaje de opinie sugereaza ca Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei Donald Trump doar cu aproximativ patru procente, scrie BBC.

Premierul Ungariei, multumit de alegerea lui Trump in functia de presedinte al SUA: O veste minunata. Democratia este inca in viata (FOTO)

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat miercuri dimineata pe republicanul Donald Trump pentru victoria inregistrata in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Liderul populist a sustinut ca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )