Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comunitatea Rezist, dezbinata de catre mitingul PSD: Coruptia Ucide le cere simpatizantilor sa nu vina in Piata Victoriei, Malin Bot indeamna lumea sa participe la protest (FOTO)

B1 B1,
Comunitatea Rezist, dezbinata de catre mitingul PSD: Coruptia Ucide le cere simpatizantilor sa nu vina in Piata Victoriei, Malin Bot indeamna lumea sa participe la protest (FOTO)

Mitingul organizat de PSD pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala produce disensiuni in randul protestarilor din comunitatea Rezist. Daca platforma Coruptia Ucide, cea care organizeaza. continuă pe B1

Comunitatea Rezist, dezbinata de catre mitingul PSD din Piata Victoriei (FOTO)

Mitingul organizat de PSD pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala produce disensiuni in randul protestarilor din comunitatea Rezist. Daca platforma Coruptia Ucide, cea care organizeaza.

Coruptia Ucide amana pentru duminica seara protestul din Piata Victoriei: Nu vrem sa facem jocul coalitiei de guvernare

Grupul Coruptia Ucide a anuntat ca amana pentru duminica seara mitingul din Piata Victoriei, sustinand posibilele tensiuni ce ar fi aparut sambata seara, cand are loc mitingul PSD, e chiar ce isi doreste coalitia de guvernare.

Coruptia Ucide: NU lasati PSD-ul sa pozeze in victima! NU va lasati provocati! / Comunitatea anunta protest pentru duminica

Coruptia Ucide sustine ca nu va incerca in nicio maniera sa impiedice desfasurarea mitingului organizat sambata de PSD, dar anunta un protest pentru ziua de duminica. Comunitatea atrage atentia ca.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

3.000 de suceveni vor participa la mitingul PSD. Liderul organizatiei municipale Suceava nu se va deplasa la Bucuresti

Presedintele PSD al organizatiei municipale Suceava, Dan Ioan Cusnir, nu va lua parte la mitingul PSD organizat sambata la Bucuresti. in schimb, 3. 000 de suceveni se vor deplasa in capitala, fiecare participant suportand din banii proprii cheltuielile de hrana, apa si de deplasare.

Protestul REZIST de sambata NU are autorizatie in timp ce mitingul PSD a obtinut UNDA VERDE

Protestul Rezist, anuntat sambata, in aceeasi zi cu marele miting al PSD, nu este autorizat de autoritatile locale, au precizat reprezentantii Jandarmeriei Capitalei pentru stiripesurse. Pe de alta parte,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )