Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat

Antena3 Antena3,
Conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat

Gardul conacului liderului PSD Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat, vineri noaptea, pe acesta fiind scris cu vopsea galbena Demisia. Se pare ca totul s-a intamplat in cursul noptii trecute si. continuă pe Antena3

Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria, vandalizat

Pe gardul conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria trecatorii au putut sa vada scris, cu vopsea galbena, cuvantul DEMISIA. Fotografia a fost realizata astazi la proprietatea lui Dragnea de catre un corespondent al Ziarului Bursa.

Mesajul Demisia, aparut peste noapte pe gardul casei lui Dragnea din Alexandria

Pe gardul casei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de pe strada Ion Creanga, din Alexandria, a aparut scris, in timpul noptii de vineri spre sambata, mesajul Demisia. Politistii din Teleroman spun ca nu exista sesizare in acest caz.

Casa lui Dragnea din Alexandria, vandalizata! Ce mesaje au aparut pe gardul conacului (FOTO)

A reusit sa scape in Comitetul Executiv National de atacul unor lideri importanti care ii cerea demisia din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor, dar nu a putut scapa si de solicitarile oamenilor. Casa lui.

Liviu Dragnea: Interventia Jandarmeriei a fost 100% legala/ Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea

Presedintele PSD a declarat vineri seara, dupa victoria din CEx, ca interventia Jandarmeriei din Piata Victoriei din 10 august a fost 100% legala. Liderul PSD sustine ca actiunea Parchetului impotriva sefilor Jandarmeriei are ca scop timorarea.

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

Dezvaluiri din interiorul PSD: Nu-i usor de lucrat cu Liviu Dragnea

CExN al PSD analizeaza vineri solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea din functiile detinute. Doina Pana, vicepresedinte PSD la nivel national, a facut declaratii dure cu privire la situatia din.

Lovitura teribila primita de Liviu Dragnea: O noua filiala trece de partea celor care vor sa il inlature din fruntea partidului

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, a anuntat ca va semna scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta este primul.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Mihai Tudose sprijina demersul de inlocuire a lui Dragnea din fruntea PSD: Apreciez foarte mult continutul scrisorii

Fostul premier Mihai Tudose se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta arata ca sustine pozitia deja exprimata si de liderul PSD Braila si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )