Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dezvaluiri din interiorul PSD: Nu-i usor de lucrat cu Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din interiorul PSD: Nu-i usor de lucrat cu Liviu Dragnea

CExN al PSD analizeaza vineri solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea din functiile detinute. Doina Pana, vicepresedinte PSD la nivel national, a facut declaratii dure cu privire la situatia din. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima reactie la cererea de demisie venita din interiorul PSD: Vor sa ne aliniem cu Iohannis, SRI, DNA, SPP... (VIDEO)

Pus in fata cererii a trei lideri importanti din PSD care ii cer demisia, Liviu Dragnea a revenit la mesajul clasic impotriva contestatarilor sai numindu-i drept parte a statului paralel. Nu am citit-o in.

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Mihai Tudose sprijina demersul de inlocuire a lui Dragnea din fruntea PSD: Apreciez foarte mult continutul scrisorii

Fostul premier Mihai Tudose se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta arata ca sustine pozitia deja exprimata si de liderul PSD Braila si.

Dezvaluiri din sedinta liderilor PSD. Ce a spus premierul Dancila

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat, in sedinta liderilor PSD, ca nu va demisiona. Dancila a mai spus ca vrea sa-si continue activitatea si toate proiectele incepute. inainte de CEx, D.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )