Libnet.ro
UNICEF

05:15

Concediei masive in Guvernul Orban: cine va ramane fara un loc de munca din ministere

Playtech Playtech,
Concediei masive in Guvernul Orban: cine va ramane fara un loc de munca din ministere

Din momentul in care Ludovic Orban a preluat conducerea Guvernului, a facut mai multe promisiuni legate de concedieri masive. Se pare ca, in sfarsit, se tine de cuvant. Daca interactionezi cu institutiile de stat din Romania, nu va dura foarte mult pana iti vei da seama ca exista foarte multi oameni a caror prezenta acolo . continuă pe Playtech

Rares Bogdan (PNL), despre motiune: PSD nu are, astazi, semnaturile necesare si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban in cazul in care vor reusi, vom avea surprize pentru ei (VIDEO)

PSD nu a strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura, in ciuda declaratiilor facute de liderii sai, si nu are nicio sansa sa dea jos Guvernul Orban, a declarat eurodeputatul Rares.

Stirile ProTV: Concedieri masive decise de Guvernul Orban. Sute de angajati din ministere vor disparea

Guvernul a decis, in sedinta de marti, reorganizarea a doua ministere, reducand de la 721 la 584 numarul angajatilor la Transporturi si de la 424 la 346 a angajatilor de la ministerul Muncii.

Desfiintarea SIIJ ramane o prioritate pentru Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca desfiintarea Sectiei Speciale SIIJ) ramane o prior.

LUDOVIC ORBAN: Romania ramane activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului

Romania, prin ea insasi, dar si ca stat membru al Uniunii Europene, promoveaza toleranta intre oameni, nediscriminarea si pacea, ramanand activa in procesul de pastrare si intregire a memoriei Holocaustului, afirma premierul Ludovic Orban intr-un mesaj transmis, luni, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Ce face guvernul Orban pentru reducerea deficitului bugetar? Nimic!

Se inmultesc avertismentele specialistilor in privinta riscurilor ce stau in fata Romaniei daca nu se iau masuri decisive in privinta reducerii deficitului bugetar. Presedintele Iohannis, premierul Orban, ministrul Florin Citu, sunt de alta parere. Guvernul va gasi bani si pentru marirea pensiilor cu 40%, si pentru dublarea dublarii alocatiilor, si pentru salariile majorate. Adica ii vor imprumuta.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul isi angajeaza raspunderea miercuri, in Parlament, pe proiectul de lege privind alegerea pri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )