Libnet.ro
UNICEF

07:15

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Antena3 Antena3,
Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani.

VIDEO: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, relateaza The Guardian.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

ANALIZA REUTERS PENTRU ANUL CURENT: Leul, moneda cu cea mai slaba evolutie din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica mentinerea unor rate stabile ale dobanzilor, spre deosebire de politicile anuntate de Rezerva Federala a SUA Fed) si de oficialii Bancii Centrale Europene BCE).

Cea mai mare batalie de tancuri din istorie. Momentul care a schimbat istoria lumii si l-a ingropat pe Hitler

Batalia de la Kursk a ramas in istorie ca una dintre cele mai mari batalii de tancuri. Totodata, aceasta lupta crancena de pe frontul de est a marcat unul dintre punctele de cotitura in istoria omenirii. A insemnat practic sfarsitul definitiv al ofensivei Germaniei Naziste si inceputul unei contraofensive decisive si devastatoare a URSS.

Cum pot sa dispara de pe piata Dacia Duster si Sandero. Scenariul care poate da cea mai mare lovitura uzinei de la Mioveni

Dacia Duster si Dacia Sandero ar putea sa dispara de pe anumite piete din Europa, in anumite situatii, dupa cum arata unele statistici. Nu ne referim aici la incetarea productiei, ci de o.

VIDEO INTERVIU Dr. Mihai Creteanu, medic primar - radiologie Interventionala: in cazul varicocelului cea mai mare problema care poate aparea este infertilitatea.

Dr. Mihai Creteanu, Medic Primar Spitalul AngioLife, Specialitate Radiologie Interventionala a acordat un interviu in care a discutat despre varicocel, care sunt simptomele si ce diferente exista intre operatia clasica si emobolizarea interventia minim invaziva). Varicocelul este intalnit la cam 10-15% dintre barbati. insa, ca sa devina si simptomatic si sa il puna pe pacient pe ganduri, vorbim de o incidenta de 4-8% din barbati - Dr. Creteanu Mihai.

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )