Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. innorari accentuate pe timpul noptii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis astazi prognoza meteo pentru ziua de sambata, 6 iulie. Ce temperaturi ne asteapta pentru inceputul de weekend? Vremea in tara in cursul zilei de sambata, 6 iulie, specialistii de la ANM sustin ca vor fi perioade cu instabilitate atmosferica in cursul zilei. Aceasta se va manifesta .

Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Vremea va fi instabila

Specialistii de la Agentia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Vremea se anunta instabila. Se indica innorari temporare si se semnaleaza si averse. Care sunt maximele indicate? Vremea in tara pentru vineri, 5 iulie Vremea se anunta in general instabila, cu innorari temporar accentuate si averse. De asemenea, se anunta .

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8-27 iulie. Ce temperaturi vom avea la mijlocul verii

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna iulie si pentru inceputul lunii august. Potrivit meteorologilor, in iulie valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice acestui interval la.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea

Dupa ce am avut parte de o vreme capricioasa pana acum, prognoza meteo pentru weekend se anunta canicula la amiaza si o medie generala a temperaturilor maxime in crestere, ajungand chiar la 36 de grade Celsius in unele regiuni. insa, pe langa gradele regasite in termometre, putem fi surprinsi si de averse in unele zone .

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate

Vineri, 5 iulie, vremea va fi calduroasa in regiunile vestice, iar in restul teritoriului se vor inregistra valori de temperatura apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi.

Prognoza meteo pentru miercuri, 3 iulie. Se intorc ploile

Miercuri, 3 iulie, vremea se va racori semnificativ fata de ziua anterioara, insa in sudul tarii se va mentine calduroasa, izolat caniculara in orele amiezii in Lunca Dunarii unde si.

Prognoza meteo pentru joi, 4 iulie. De cand scapam de ploi?

Joi, 4 iulie, vremea va deveni normala sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in prima parte a intervalului indeosebi in regiunile sudice si sud-estice precum si in zone.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna iulie. Sobolanii au o luna linistita, Tigrii trebuie sa-si verifice finantele

Zodiacul chinezesc pentru luna IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de.

Prognoza meteo: Seceta arde pamantul. Cat de cald se anunta pana pe 29 iulie sice regiuni vor fi lovite de ploi

Vremea se mentine calduroasa in toata tara Sambata, in nord-vest si in zona de munte se vor semnala averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 35 de grade, in zonele de campie. Pana pe 29 iulie, meteorologii anunta calduri sufocante si ploi din ce in ce mai putine.

Prognoza meteo: Vijeliile si canicula fac ravagii. Unde lovesc fenomene extreme, de cand si in ce zone se racoreste

Vremea se mentine deosebit de calda in urmatoarele zile, iar probabilitatea pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi ridicata in primele zile ale intervalului si in a doua saptamana a lunii iulie, reise din prognoza Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 14 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )