Libnet.ro
UNICEF

19:15

Concediu de maternitate 2018: Care sunt conditiile pentru a intra in concediu de maternitate

Antena3 Antena3,
Concediu de maternitate 2018: Care sunt conditiile pentru a intra in concediu de maternitate

Concediu de maternitate 2018. Salariatele care urmeaza sa nasca pot intra in concediul de maternitate si pot primi o indemnizatie lunara suportata din bugetul de stat, in termenii si conditiile din legislatia acum in. continuă pe Antena3

Care sunt pasii pentru a avea un an nou de succes

Cu totii incercam, la inceput de an, sa identificam fel de fel de metode pentru a ne imbunatati viata, situatia financiara, relatiile etc. Dincolo de horoscoape, de diverse tehnici care mai.

Castigatori Globurile de Aur 2018: care sunt cei mai buni actori si cele mai bune productii cinematografice si TV

Filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri si miniseria Big Little Lies sunt marii castigatori ai galei Globurile de Aur 2018, care a avut loc duminica seara in Los Angeles. The Post, care ii aduce impreuna pe marii actori Meryl Streep si Tom Hanks, a fost marele perdant, dupa ce niciuna dintre cele sase nominalizari nu s-a concretizat intr-un trofeu.

Jandarmeria Olt angajeaza ofiter din sursa externa. Care sunt conditiile de selectie

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Olt a scos la concurs un post de ofiter specialist, pentru incadrare apelandu-se la recrutarea din sursa externa. Ce conditii sunt solicitate.

Ce se intampla cu extensia mall-ului Promenada si care sunt planurile NEPI Rockcastle in 2018?

In prezent, NEPI Rockcastle pierde sau mai bine zis nu castiga circa 300. 000 de euro pe luna pentru ca extensia mall-ului Promenada nu exista inca. De fapt, lucrarile de constructie nici nu au inceput. Care sunt motivele pentru aceasta.

Irina Loghin isi cauta menajera! Care sunt cerintele. Nu am gasit inca pe nimeni pentru ca nu vreau sa

Irina Loghin isi cauta un om de incredere care sa o ajute la treburile casnice. Pana acum vedeta nu a gasit pe nimeni apt pentru ce are ea nevoie. Cantareata a lasat un mesaj public care.

Vouchere de vacanta 2018: Cine sunt beneficiarii si cum se vor acorda acestea

Voucherele de vacanta se pot acorda de catre orice institutie de stat, incepand cu 1 ianuarie 2018. Indemnizatia de vacanta este de 1. 450 de lei valoarea actuala a salariului minim brut pe economie).

Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Batalie pentru putere in PSD. Cum a evoluat relatia Dragnea-Tudose. Relatia lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose s-a stricat. Bichinet: Tinerii sa nu mai critice PSD, sa se inscrie in partide ca sa dea jos PSD. Presedintele PMP Vaslui, deputatul.

Utile:Topul alimentelor cu putine calorii; Ceaiuri naturale care curata sistemul digestiv; Care este motivul pentru care vinul rosu agraveaza migrenele

Boala periculoasa care te poate ucide in 24 de ore. Se transmite la fel de usor ca gripa si are simptome asemanatoare. Prin definitie, meningita presupune. Cum tratezi psoriazisul unghiilor prin metode naturale. Pentru a preveni evolutia psoriazisului, trebuie sa fii foarte atenta la.

Tot ce trebuie sa stii despre Globurile de Aur 2018: vedetele sunt asteptate sa poarte tinute negre in semn de protest. Cine sunt marii favoriti VIDEO

Gala Globurilor de Aur 2018, care are loc in aceasta seara la Los Angeles, va sta sub semnul scandalului sexual izbucnit la Hollywood in ultimele luni, cu discursuri care vor condamna hartuirea, cu vedetele care vor purta tinute negre, in semn de protest fata de comportamentul neadecvat si inegalitatea de gen.

Sanziana Pardhan, P3 Romania: Sunt multe elemente de risc pentru segmentul logistic

Segmentul de spatii logistice si industriale este pe o panta ascendenta incepind din 2015. In total, in 2017 livrarile totale au cumulat peste 327. 000 de metri patrati, nivel sernsibil egal cu anul 2016, cand au fost livrati 330. 000 de metri patrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )