Libnet.ro
UNICEF

16:15

Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Batalie pentru putere in PSD. Cum a evoluat relatia Dragnea-Tudose. Relatia lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose s-a stricat. Bichinet: Tinerii sa nu mai critice PSD, sa se inscrie in partide ca sa dea jos PSD. Presedintele PMP Vaslui, deputatul. continuă pe Hotnews

Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale. E chiar si peste Iohannis in sondaje

Presedintele PSD Gorj, senatorul Florin Carciumaru, a declarat, la un post local de radio, ca din punctul sau de vedere partidul o va sustine in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2019 pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat, joi, ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019.

Politic show:Culise. Dragnea si Tudose se incordeaza pentru confruntarea finala; Gafele politicienilor in 2017. Greselile gramaticale si afirmatiile neinspirate care le-au adus cele mai multe critici; Cum se certau Dragnea si Zgonea pe un post de subsecr

Catalin Ivan: Il vad mai degraba pe Dragnea in Madagascar, decat sa vina in fata membrilor de partid, sa-si depuna mandatul si sa le ceara din nou votul. Europarlamentarul PSD Catalin Ivan e de parere ca. Ministrul Apararii, Mihai Fifor, promite o reanimare a sistemului medical operational. In cadrul acestui spital, anul acesta va fi inaugurat primul centru integrat de medicina nucleara pentru depistarea afectiunilor oncologice si.

Primul deces din cauza gripei, in acest sezon. Cine este victima

Primul deces din cauza gripei, in sezonul 2017-2018. O femeie in varsta de 69 de ani, din Bucuresti, a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, din cauza gripei. Din.

Cine este Ioan Denes, viitorul ministru al Apelor si Padurilor

Senatorul Ioan Denes este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apelor si Padurilor, a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea, luni seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al.

Cine este milionarul misterios in curtea caruia se strang cei mai puternici oameni din Romania

Oamenii sistemului fac Revelionul la hotel Teleferic, in Poiana Brasov, unde patron este Stefan Tint, un milionar foarte discret. Vara merg la celebra plaja Caelia din Mamaia unde patron e Viorel.

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )