Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un concert Carlas Dream a fost intrerupt din cauza aglomeratiei. Noua copii au LESINAT din lipsa de AER. Artistii acuza ISU. Spectacolul NU era autorizat

România Liberă România Liberă,
Un concert Carlas Dream a fost intrerupt din cauza aglomeratiei. Noua copii au LESINAT din lipsa de AER. Artistii acuza ISU. Spectacolul NU era autorizat

ISU Neamt a oprit, vineri seara, un concert al formatiei Carlas Dream, care se desfasura in incinta Galleria Mall Piatra Neamt, dupa ce noua copii au lesinat din cauza conditiilor improprii in care avea loc evenimentul. continuă pe România Liberă

Un concert Carlas Dream a fost intrerupt din cauza aglomeratiei. Noua copii au LESINAT din lipsa de AER. Membrii trupei acuza ISU

ISU Neamt a oprit, vineri seara, un concert al formatiei Carlas Dream, care se desfasura in incinta Galleria Mall Piatra Neamt, dupa ce noua copii au lesinat din cauza conditiilor improprii in care avea loc evenimentul.

Un duet intre Christina Aguilera si holograma cantaretei Whitney Houston a fost anulat, din cauza calitatii slabe

Un duet intre Christina Aguilera si holograma cantaretei Whitney Houston, inregistrat pentru finala emisiunii The Voice, a fost anulat, din cauza calitatii slabe a hologramei, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

Concertul Carla 's Dream dintr-un mall, oprit de pompieri dupa ce 9 copii au lesinat din cauza caldurii

ISU Neamt a oprit, vineri seara, un concert al formatiei Carla 's Dream, care se desfasura in incinta Galleria Mall Piatra Neamt, dupa ce 9 copii au lesinat din cauza conditiilor improprii in care avea loc evenimentul.

Contabila unei scoli de Capitala a murit din cauza unui infarct, dupa ce au fost perchezitii la unitatea de invatamant (VIDEO)

Contabila Scolii nr. 96 din Sectorul 4 al Capitalei a murit din cauza unui infarct, la scurt timp dupa efectuarea unor perchezitii in cadrul institutiei de invatamant in care lucra, arata.

Borc: Reputatia capitalului romanesc a avut de suferit din cauza asocierii cu actele de coruptie din companii de stat

Profesionalizarea companiilor de stat este critica pentru mediul de afaceri privat, avand in vedere faptul ca reputatia firmelor cu capital romanesc este afectata din cauza asocierii cu acte de coruptie produse in principal in intreprinderile de stat, situatie care determina oamenii bine pregatiti sa lucreze in multinationale, sustine vicepremierul si ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, citat de Agerpres.

Dacian Ciolos, pus in dificultate de catre judecatori din cauza Ministrului Justitiei. Uniunea Judecatorilor: Vrem sa vedem articolul de lege privind imunitatea avocatilor (VIDEO)

Ciolos, pus in dificultate de catre judecatori din cauza Ministrului Justitiei Gafele guvernului Ciolos par sa nu se mai termine. Magistratii ii cer premierului sa faca public articolul de lege.

Un jurnalist a fost eliberat din inchisoare dupa ce a stat 93 de zile in greva foamei

Un jurnalist palestinian a fost eliberat din inchisoarea din sudul Israelului dupa ce a decis sa intre in greva foamei timp de peste trei luni, in semn de protest pentru ca a fost tinut in.

Procurorul Codrut Olaru a fost chemat din rezerva si a devenit general activ: Klaus Iohannis a semnat decretul (VIDEO)

Procurorul Codrut Olaru a fost chemat din rezerva, devenind general activ. Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis, a semnat deja decretul. Olaru a fost unul dintre procurorii.

Carlas Dreams, in concert la Constanta, la o zi dupa lesinurile in serie din Neamt. Prezentator: Daca cineva se simte rau, avem medici pregatiti

Concertul pe care trupa Carlas Dreams il sustinea vineri seara la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, dupa ce mai multor persoane li s-a facut rau din cauza caldurii. Reprezentantii ISU Neamt a confirmat ca noua persoane au necesitat asistenta medicala. Sambata, trupa sustine un nou concert in Constanta.

Panica intr-un avion din cauza paienjenilor

Si paienjenii pot provoca agitatie in avion. Asta a fost posibil in aeronava care plecase din Republica Dominicana si zbura catre Canada. Panica a survenit dupa ce pasagerii au observant doua tarantula, probabil scapate din bagaje, anunta HotNews, care citeaza The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )