Libnet.ro
UNICEF

22:45

Concert de muzica clasica pentru turistii care circula cu trenul Mocanita la sfarsitul acestei saptamani

B1 B1,
Concert de muzica clasica pentru turistii care circula cu trenul Mocanita la sfarsitul acestei saptamani

Turistii care vor ajunge la sfarsitul acestei saptamani in defileul Vaii Vaserului din Muntii Maramuresului, cu trenul Mocanita vor avea parte de un miniconcert de muzica clasica. Pretul unui pachet all. continuă pe B1

Atentionare pentru turistii care vor sa plece in Grecia

Asociatia Elena a Controlorilor de Trafic Aerian a anuntat ca va organiza o greva de avertisment de patru ore, pe 5 august, in intervalul orar 14. 00, potrivit unui comunicat al MAE.

ANAT: Agentiile de turism nu sunt raspunzatoare pentru overbooking-ul de pe litoral, si-au respectat obligatiile fata de turistii care au cumparat pachete la hotelurile respective, la fel si fata de partenerii hotelieri

Agentiile de turism membre ANAT nu sunt raspunzatoare pentru overbooking-urile inregistrate la hotelurile din sudul litoralului romanesc si si-au respectat obligatiile fata de turisti si unitatile de.

Avertisment pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie

MAE ii atentioneaza pe cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie ca sindicatele au anuntat ca reteaua de metrou din Londra va fi inchisa pentru 24 de ore. Greva urmeaza sa.

Amenzi mari pentru persoanele care nu fac curatenie dupa cainii lor

Posesorii de caini care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, nu au asupra lor materialele necesare pentru a face curatenie risca amenzi intre 200 si 500 de lei, in sectorul 6. in luna iulie, au fost.

Oprea cere sanctiuni mai mari pentru cei care ii agreseaza pe politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cere sanctiuni mai mari pentru faptele de ultraj comise asupra functionarilor statului, in contextul in care un politist al Brigadei Rutiere a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc.

Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

Proiectul de lege care ii vizeaza pe romanii care nu isi mai pot achita datoriile la banci, discutat de mandatul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, ar putea deveni realitate. Succesorul ministrului.

Pedepse DURE pentru britanicii care ajuta imigrantii

Persoanele care inchiriaza locuinte imigrantilor ar putea primi o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, potrivit unei noi propuneri de lege lansata de Guvernul britanic.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )