Libnet.ro
UNICEF

17:30

Oprea cere sanctiuni mai mari pentru cei care ii agreseaza pe politisti

România Liberă România Liberă,
Oprea cere sanctiuni mai mari pentru cei care ii agreseaza pe politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cere sanctiuni mai mari pentru faptele de ultraj comise asupra functionarilor statului, in contextul in care un politist al Brigadei Rutiere a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc. continuă pe România Liberă

Oprea cere sanctiuni mai mari pentru abuzurile asupra politistilor

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cere sanctiuni mai mari pentru faptele de ultraj comise asupra functionarilor statului, in contextul in care un politist al Brigadei Rutiere a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc.

Sanctiuni mai mari pentru ultrajul politistilor

Ministerul Afacerilor Interne a elaborat, la initiativa ministrului Gabriel Oprea, un proiect de modificare a Codului Penal, in asa fel incat agresiunile impotriva politistilor, jandarmilor sau magistra?ilor sa.

Amenzi mari pentru persoanele care nu fac curatenie dupa cainii lor

Posesorii de caini care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, nu au asupra lor materialele necesare pentru a face curatenie risca amenzi intre 200 si 500 de lei, in sectorul 6. in luna iulie, au fost.

Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

Proiectul de lege care ii vizeaza pe romanii care nu isi mai pot achita datoriile la banci, discutat de mandatul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, ar putea deveni realitate. Succesorul ministrului.

Sfaturi pentru cei care nu pot dormi in noptile sufocante de vara

Aproximativ 20% din populatia globului de tulburari ale somnului in perioada de vara, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. in vreme de canicula, mortalitatea in randul persoanelor cu varste de peste.

PROIECT 15 ani de inchisoare pentru cei care agreseaza politisti, jandarmi, judecatori sau procurori

Ministerul de Interne cere majorarea pedepsei pentru infractiunile de ultraj comise asupra politistilor, magistratilor si jandarmilor. Mai exact, daca proiectul de lege trimis deja Ministerului Justitiei va fi aprobat cei care vor agresa un politist, jandarm, procuror sau judecator, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pot ajunge dupa gratii pentru 15 ani.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO]

Intr-un clip incarcat de detalii interesante, un pasionat de drone a imortalizat fabrica de baterii Tesla din Fremont, Statele Unite ale Americii. intr-o lume in care energia regenerabila devine din ce in ce mai relevanta, este imposibil sa nu fi auzit de Tesla. Doar una dintre companiile incarcate de inovatie ale lui Elon Musk acopera [] Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )