Libnet.ro
UNICEF

13:00

Concertul Celine Dion din Bucuresti, reprogramat pentru vara anului viitor

Antena3 Antena3,
Concertul Celine Dion din Bucuresti, reprogramat pentru vara anului viitor

Concertul artistei Celine Dion, care trebuia sa aiba loc pe data de 29 iulie 2020, pe Arena Nationala din Bucuresti, a fost amanat, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Concertul Celine Dion din Bucuresti, reprogramat pentru vara anului viitor

Concertul artistei Celine Dion, care trebuia sa aiba loc pe data de 29 iulie 2020, pe Arena Nationala din Bucuresti, a fost amanat, in contextul pandemiei de coronavirus.

Concertul Celine Dion din iulie de la Bucuresti, reprogramat pentru 2021

Concertul pe care Celine Dion urma sa il sustina in data de 29 iulie la Arena Nationala din Capitala a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

Cateva cifre despre situatia dezastruoasa in care se afla transportul public din Bucuresti si explicatii pentru troleibuzul ars

Un troleibuz Irisbus Citelis, din 2007, a ars ca o torta duminica, in centrul Capitalei. Din fericire nu au fost victime, soferul si singurul calator reusind sa se salveze la timp, insa imaginile arata clar starea in care se afla transportul public din Bucuresti. Cu exceptia celor 400 de autobuze noi Otokar, cumparate de Primaria Capitalei anul trecut, tot parcul auto este vechi, cea mai grava situatie fiind la tramvaie, acestea fiind facute in perioada comunista.

Concertul pe care Celine Dion urma sa il sustina anul acesta la Bucuresti, amanat pentru 2021

Concertul pe care cantareata canadiana Celine Dion urma sa il sustina in iulie la Bucuresti a fost amanat, la fel ca intreaga serie de show-uri de anul acesta a artistei, pentru 2021.

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, singurele institutii de invatamant din Romania incluse in clasamentul QS World Rankings

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care au fost inclusein QuacuarellySymonds World.

Wizz Air introduce rute noi din Bucuresti. Care sunt destinatiile spre care va zbura operatorul aerian

Wizz Air, transportator aerian din Europa Centrala si de Est, introduce noi rute din Bucuresti spre Viena si Heraklion Creta) . Pasagerii pot deja sa rezerve bilete la preturi ce incep de la 89 RON pe wizzair. com sau prin intermediul aplicatiei.

NOU! Facultate de Drept la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Esti absolvent de liceu si vrei sa ai un viitor sigur? Vrei sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca testele aplicate in Bucuresti pentru depistarea anticorpilor la COVID-19 nu reprezinta un studiu pe care Ministerul Sanatatii sa il ia in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )