Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca testele aplicate in Bucuresti pentru depistarea anticorpilor la COVID-19 nu reprezinta un studiu pe care Ministerul Sanatatii sa il ia in. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in control pentru a vedea daca spitalele au fost deschise pentru bolnavii cronici

Nelu Tataru a mers, astazi, in control la doua spitale de urgenta din Bucuresti: Floreasca si Universitar pentru a verifica in ce fel sunt puse in practica dispozitiile prin care spitalele trebuie redeschise pentru pacientii cronici.

Nelu Tataru, despre marea testare din Capitala: Nu este un studiu de referinta pe care noi sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca testarea din Capitala pentru depistare de anticorpi COVID-19 nu reprezinta un studiu care poate fi luat in considerare.

Nelu Tataru, despre cozile zilnice de la Institutul Oncologic din Cluj: Problema este la management

Situatia de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, unde sute de pacienti veniti din toata tara asteapta zilnic la cozi interminabile pentru a fi tratati, este o problema de management al unitatii, a declarat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ciolacu: De trei luni, Nelu Tataru face doar exercitii de imagine

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca, de trei luni face doar exercitii de imagine.

Vesti proaste de la Nelu Tataru: Starea de alerta s-ar putea prelungi dupa 15 iunie

Vesti proaste de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Starea de alerta are toate sansele sa fie prelungita. Astfel, masurile de restrictie si amenzile impuse dupa data de 15 mai ar putea fi mentinute si dupa trecerea celor 30 de zile decise initial.

Tataru, despre prelungirea starii de alerta: Sper ca parlamentarii nostri sa fie rationali si sa gandeasca strict in contextul pandemiei si nu politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, referitor la prelungirea starii de alerta, ca spera ca sper ca parlamentarii sa fie rationali si sa gandeasca strict in contextul pandemiei si nu politic.

Ministrul Sanatatii, declaratii despre reluarea slujbelor in biserici si revenirea suporterilor pe stadioane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri seara, despre masurile care se au in vedere din 15 iunie si a explicat ca meciurile se vor juca in continuare fara spectatori pentru ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala. De asemenea, ministrul a explicat ca reluarea slujbelor in lacasurile de cult nu este luata in calcul deocamdata.

Ministrul Tataru, despre premierul care fuma la Guvern: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a recunoscut ca nu poate fi de acord cu postura in care a fost surp.

Nelu Tataru: Dincolo de disputa politica, este o stare de alerta. Chiar daca nu e aprobata de Parlament, este o stare de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca Romania este in stare de alerta, avand aproape 200 de cazuri zilnic si o medie de 150 de persoane la Terapie Intensiva. Dincolo de disputa politica, este o stare de alerta. Chiar daca nu e aprobata de Parlament, este o stare de alerta, a afirmat, miercuri seara, ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )