Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti a fost reprogramat

Adevărul Adevărul,
Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti a fost reprogramat

Concertul artistului spaniol Julio Iglesias 71 de ani) de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe data de 02 iulie 2015, din motive tehnice. continuă pe Adevărul

Noutati despre concertul Julio Iglesias de la Cluj. De unde mai puteti cumpara bilete

Organizatorii concertului Julio Iglesias din 22 mai de la Cluj anunta ca au suplimentat biletele cu inca 180 de bucati. Biletele la categoriile VIP, Premium, Categoria III si IV s-au vandut ca painea calda.

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. vine in studioul Adevarul Live

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iulie la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias Jr. va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iule la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias jr va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

Interviu cu Maja Wawrzyk, directoarea Institutului Polonez din Bucuresti: Polonezii au in memorie anul 1939, cand tezaurul lor a fost salvat de Romania

Maja Wawrzyk, directoarea Institutului Polonez din Bucuresti, a fost trimisa in Romania de Ministerul de Externe de la Varsovia in 2011 si spune ca cel mai mult au frapat-o aici vremea si faptul ca vara dureaza din mai pana in octombrie, ceea ce a facut-o sa se simta foarte bine de la inceput. Romanii sunt mai deschisi, spre deosebire de polonezi, care sunt mai reci, adauga diplomata poloneza, care nu uita sa mentioneze ca in capitala romaneasca traficul e haotic.

VIDEO Lansarea proiectului pilot al Centrului de inovare in securitate cibernetica din Bucuresti: Tehnologii militare americane, extraordinar de scumpe si care nu se gasesc in Europa sunt instalate pe masinile noastre, spune directorul general al CERT-RO

Proiectul pilot al unui Centru de inovare in securitate cibernetica a fost lansat miercuri in Bucuresti, parte a unui acord semnat in luna iunie 2014 intre CERT-RO si Agentia pentru Comert si Dezvoltare din SUA USTDA) si firma americana General Dynamics Fidelis Cybersecurity Solutions privind realizarea unui studiu de fezabilitate pentru infiintarea unui Centru de inovare in domeniul securitatii cibernetice in Capitala Romaniei. Contactat de HotNews. ro, Augustin Jianu, directorul general al CERT-RO, a declarat ca in acest proiect pilot partea romana a pus la dispozitie infrastructura, echipamentele si resursa umana, iar partea americana a furnizat software si tehnologii militare, extraordinar de scumpe si care nu se gasesc in Europa.

Robotul Titan, in vizita la studentii Politehnicii din Bucuresti

Robotul Titan recunoscut pentru aparitiile sale alaturi de vedete ori la evenimente private foarte scumpe a ajuns la Bucuresti si a dat o reprezentatie in fata studentilor de la Facultatea de Mecanica si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )