Libnet.ro
UNICEF

22:30

EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iule la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias jr va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. vine in studioul Adevarul Live

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iulie la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias Jr. va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

Ce gust are succesul la 20 de ani? Cantareata Ioana Anuta (JO), invitata in studioul Adevarul LIVE, de la ora 14.00

20 de ani si o cariera muzicala surprinzatoare in spate. Astazi, de la ora 14. 00, invitata in studioul Adevarul LIVE este Ioana AnutaJO), pentru a discuta despre cea mai noua piesa a sa, Soapte, dar si despre planurile sale de viitor, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti a fost reprogramat

Concertul artistului spaniol Julio Iglesias 71 de ani) de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe data de 02 iulie 2015, din motive tehnice.

Noutati despre concertul Julio Iglesias de la Cluj. De unde mai puteti cumpara bilete

Organizatorii concertului Julio Iglesias din 22 mai de la Cluj anunta ca au suplimentat biletele cu inca 180 de bucati. Biletele la categoriile VIP, Premium, Categoria III si IV s-au vandut ca painea calda.

Adevarul Live, ora 11.00: cum ne impiedica traumele din copilarie se avem o relatie de cuplu fericita si sa fim parintii care ne dorim

Cheia rezolvarii multor probleme cu care ne confruntam in relatia de cuplu sau in relatia cu copiii nostri se afla adesea ascunsa in perioada propriei copilarii. Aceasta este esenta teoriei relationale IMAGO conceputa de psihologii americani Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt, care va fi prezentata curand la Bucuresti si despre care vom discuta la Adevarul Live cu psihologul Gaspar Gyorgy si expertul in parenting Otilia Mantelers.

Adevarul Live, ora 15.00: Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, despre cat de pregatita este Romania pentru a trece la euro in 2019

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, despre cat de pregatita este Romania din punct de vedere economic si social pentru trecerea la euro la 1 ianuarie 2019, termen-tinta prevazut in Programul de Convergenta transmis la 30 aprilie de Ministerul Finantelor Comisiei Europene.

Adevarul Live, de la ora 10.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vorbeste despre cardul de sanatate si alte teme stringente din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, este invitat miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Seful de la Sanatate va vorbi despre temele stringente din sanatate, intr-o emisiune moderata de redactorul sef Adevarul, Dan Marinescu si de jurnalista Claudia Spridon.

VIDEO Remus Cernea, la Adevarul Live: Cei care se opun parteneriatului civil lovesc in sentimentele de iubire ale oamenilor

Adevarul Live a dezbatut astazi legea parteneriatului civil. Invitati in platou au fost deputatul independent Remus Cernea, cel care a initiat legea parteneriatului civil si directorul Organizatiei ACCEPT, Florin Buhuceanu. De asemenea, prin telefon ni s-a alaturat reprezentantul Patriarhiei, purtatorul de cuvant Constantin Stoica, iar prin Skype a participat preotul Eugen Tanasescu, blogger adevarul. ro.

Consiliere pentru Bac, la Adevarul Live de la 12:00. Cum sa depasesti emotiile de la examen si cum sa te pregatesti psihic

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua astazi cu o lectie video de cnsiliere pentru elevii care vor sustine examenele nationale din vara. Astfel, expertul in consiliere Mihaela Feodorof va oferi sfaturi pentru candidati, la Adevarul Live de la 12:00.

Adevarul Live: Penaliada continua in Parlament

Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, comenteaza la Adevarul Live, incercarile disperate ale alesilor de a se proteja in fata justitiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )