Libnet.ro
UNICEF

22:15

Concertul Roger Waters a fost un succes: Peste 50.000 de fani au asistat la spectacol (VIDEO)

B1 B1,
Concertul Roger Waters a fost un succes: Peste 50.000 de fani au asistat la spectacol (VIDEO)

Spectacolul a fost perfect. Nu acelasi lucru se poate spune insa, despre ce s-a intamplat inainte si dupa concertul lui Roger Waters. Daca traficul a fost sufocat ore in sir inainte ca fondatorul legendarei. continuă pe B1

Concertul Roger Waters a fost un succes: Peste 50.000 de fani au asistat la spectacol

Spectacolul a fost perfect. Nu acelasi lucru se poate spune insa, despre ce s-a intamplat inainte si dupa concertul lui Roger Waters. Daca traficul a fost sufocat ore in sir inainte ca fondatorul legendarei.

Concertul Roger Waters - The Wall, pas cu pas pe Adevarul.ro

Doar cateva ore ne mai desparte de un eveniment asteptat si visat de generatii intregi: show Roger Waters - The Wall. Reporterii Adevarul vor fi in Piata Constitutiei din Capitala si va vor introduce in atmosfera monumentalului concert. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a trai, pas cu pas, emotia unui eveniment istoric, la care sunt asteptati 50. 000 de oameni.

Concertul Roger Waters - The Wall, pas cu pas pe adevarul.ro

Doar cateva ore ne mai despart de un eveniment asteptat si visat de generatii intregi: show-ul Roger Waters - The Wall. Reporterii Adevarul vor fi in Piata Constitutiei din Capitala si va vor introduce in atmosfera monumentalului concert. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a trai, pas cu pas, emotia unui eveniment istoric, la care sunt asteptati 50. 000 de oameni.

VIDEO Mircea Geoana despre concertul Roger Waters: Sper ca ceea ce se va intampla la Bucuresti sa compenseze o frustrare de o viata

Fan Pink Floyd din adolescenta, senatorul PSD Mircea Geoana a explicat, in ajunul concertului Roger Waters, ce a insemnat formatia britanica pentru anii sai de tinerete. Politicianul se numara printre personalitatile care vor fredona hiturile rock in Piata Constitutiei, in seara de 28 august.

VIDEO FOTO Bun venit, Roger Waters!

MOMENT ISTORIC Astazi, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, are loc evenimentul muzical al anului: concertul The Wall, realizat de Roger Waters, fost membru al formatiei britanice Pink Floyd.

VIDEO Berti Barbera despre concertul Roger Waters-The Wall:Spectacolul ne va face o introspectie, este o compensare a unor lipsuri

Fara pragmatismul, orgoliul, creativitatea si chiar ignoranta lui Waters, Pink Floyd n-ar fi fost ceea ce a fost, spune muzicianul Berti Barbera, la Adevarul Live.

Povestea Roger Waters, traita in Piata Constitutiei de jurnalistii Adevarul. in afara de militantism, de mesaj, Pink Floyd inseamna muzica

Jurnalistii Adevarul care s-au aflat aseara, in Piata Constitutiei, la concertul Roger Waters, povestesc despre unul dintre cele mai frumoase spectacole de muzica din Romania.

Concert Roger Waters. Peste 200 de jandarmi mobilizati miercuri pentru spectacol. Ce trebuie sa stie spectatorii

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si protectia spectatorilor la concertul artistului international Roger Waters, care va avea loc maine intre orele 20. 00, in Piata Constitutiei. Concertul va aduce si restrictii in trafic.

Masuri STRICTE de SECURITATE pentru concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri, pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti, PAZIT de 190 de politisti si 200 de jandarmi.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri,pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )