Libnet.ro
UNICEF

19:00

Concurenta din Ungaria a amendat 11 banci cu o suma record

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Concurenta din Ungaria a amendat 11 banci cu o suma record

Autoritatea pentru concurenta din Ungaria GVH) a amendat 11 banci, majoritatea filiale ale unor banci straine, cu suma record de 9,5 miliarde forinti 32 milioane euro), pentru restrictionarea accesului clientilor la imprumuturile in forinti menite sa. continuă pe Wall-Street Ro

Amenda record pentru 11 banci din Ungaria.

11 banci din Ungaria au primit o amenda record, de 32 de milioane de euro, conform Agerpres. Bancile sunt acuzate ca, in urma cu doi ani, au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in valuta. Cele 11 banci au primit amenzi totale de 9,48 miliarde de forinti 32 milioane de euro). Cele mai multe dintre amendate sunt filiale ale bancilor straine, precum Erste Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit, Intesa Sao Paolo si BNP Paribas. Citeste si: O noua .

Ungaria: Amenda record pentru 11 banci suspectate de crearea unui cartel

11 banci din Ungaria au primit o amenda record, de 32 de milioane de euro, pentru ca in urma cu doi ani acestea au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in.

JPMorgan Chase plateste o suma record de 13 miliarde dolari pentru a inchide o ancheta legata de criza subprime

Statele Unite au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP.

Diamant roz gigant, vandut pe suma record de 83,2 milioane dolari

Casa de licitatii Sotheby's din Geneva a vandut, saptamana trecuta, un diamant roz gigant, de 59,60 carate, pe suma record de 83,2 milioane de dolari.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )