Libnet.ro
UNICEF

08:00

Amenda record pentru 11 banci din Ungaria.

România Liberă România Liberă,
Amenda record pentru 11 banci din Ungaria.

11 banci din Ungaria au primit o amenda record, de 32 de milioane de euro, conform Agerpres. Bancile sunt acuzate ca, in urma cu doi ani, au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in valuta. Cele 11 banci au primit amenzi totale de 9,48 miliarde de forinti 32 milioane de euro). Cele mai multe dintre amendate sunt filiale ale bancilor straine, precum Erste Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit, Intesa Sao Paolo si BNP Paribas. Citeste si: O noua . continuă pe România Liberă

Ungaria: Amenda record pentru 11 banci suspectate de crearea unui cartel

11 banci din Ungaria au primit o amenda record, de 32 de milioane de euro, pentru ca in urma cu doi ani acestea au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in.

Un nou record pentru actiunile FP si rulaj de peste opt milioane de lei pe Rasdaq

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a doua zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro), de aproximativ 14 ori mai mica decat cea de luni, cand rulajul a fost propulsat la 650 milioane lei 146,17 milioane euro) de operatiunea prin care Fondul Proprietatea simbol FP) a rascumparat 4,35% din actiuni pentru 600 milioane lei.

inca o bucurie pentru James Ford din Lost

Bucurie mare pentru Josh Holloway, interpretul lui James Ford din Lost. Actorul de 44 de ani asteapta.

Piata noastra, promitatoare pentru companiile italiene din domeniul vestimentar

Cinci dintre casele de moda italiene de prestigiu din Napoli si-au prezentat, aseara, colectiile la Bucuresti, in cadrul evenimentului Napoli Fashion Day.

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

Concurenta din Ungaria a amendat 11 banci cu o suma record

Autoritatea pentru concurenta din Ungaria GVH) a amendat 11 banci, majoritatea filiale ale unor banci straine, cu suma record de 9,5 miliarde forinti 32 milioane euro), pentru restrictionarea accesului clientilor la imprumuturile in forinti menite sa.

Cine a fost de vina pentru rezultatul dezastruos din teren? Victor Piturca, ochit de suporterii romani

Dezamagiti de rezultatul meciului, multi dintre suporterii romani nici nu au mai asteptat finalul partidei ca sa plece acasa. Si nici nu e de mirare: trebuie sa mai astepte inca cinci ani sansa de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )