Libnet.ro
UNICEF

12:45

O concurenta de la Vocea Romaniei ii da replica lui Tudor Chirila: Artistii nostri sunt niste dive fara nume care se simt indignati ca altii le canta piesele

Adevărul Adevărul,
O concurenta de la Vocea Romaniei ii da replica lui Tudor Chirila: Artistii nostri sunt niste dive fara nume care se simt indignati ca altii le canta piesele

Iulia Stoica, una dintre concurentele din acest sezon Vocea Romaniei, i-a dat o replica lui Tudor Chirila, care a criticat trupele de coveruri dupa ce a aflat ca aceasta face parte dintr-una. continuă pe Adevărul

VIDEO. Concurent la Vocea Romaniei: Nu, Tudor Chirila! Nu am venit la Vocea ca sa mai iau o nunta!

Iulia Stoica, participant la show-ul Vocea Romaniei, a raspuns atacurilor juratului, solistul trupei Vama - Tudor Chirila, printr-o scrisoare deschisa trimisa Mediafax: Nu, Tudor Chirila! Nu am venit la Vocea ca sa mai iau o nunta!.

Nu am venit la Vocea Romaniei sa mai iau bani de o nunta: Scrisoare deschisa a unei participante la concurs catre Tudor Chirila

O participanta la competitia Vocea Romaniei, Iulia Stoica, a lansat o scrisoare deschisa in spatiul public in care il critica dur pe juratul Tudor Chirila, in contextul scandalului.

Tudor Chirila, aspru criticat, dupa scandalul de la Vocea Romaniei: Rasul curcilor, dragi tineri!

Adrian Plesca, Artanu de la Timpuri Noi, a postat pe pagina sa de Facebook un articol de pe Kamikaze in care se aduc critici emisiunii Vocea Romaniei. De asemenea, nici descrierea postarii sale nu este.

Vocea Romaniei, editia 5. Chirila a criticat trupele de coveruri si l-a suparat pe Moga. Solista Mandinga a trecut mai departe VIDEO

Schimbul de replici ironice dintre Tudor Chirila si Marius Moga, dar si comentariile critice facute de solistul Vama la adresa solistilor de coveruri au marcat cea de-a cincea editie a show-ului Vocea Romaniei.

Tudor Chirila, precizari dupa ce a criticat trupele de coveruri la VR: De cele mai multe ori fac bani pe spinarea celor care au compus piesele pe care le canta ei

Actorul si solistul trupei Vama Tudor Chirila si-a exprimat dezacordul fata de trupele de coveruri in timpul show-ului Vocea Romaniei, din al carui juriu face parte. Artistul a revenit ulterior cu mai multe explicatii pe Facebook, precizand ca nu este vorba de bani, ci de principiu: formatiile de acest gen fac bani pe spinarea celo care compun piesele.

Tudor Chirila: Ce nu inteleg unii este ca de cele mai multe ori trupele de coveruri fac bani pe spinarea celor care au compus piesele pe care le canta ei. Si nu e vorba de bani, ci de principiu!

Tudor Chirila si-a expus, intr-o postare pe Facebook, punctul de vedere in legatura cu artistii care canta coveruri. Pledand pentru creativitate si originalitate, juratul de la.

O tanara din Botosani a reusit sa intoarca cele patru scaune de la Vocea Romaniei cu o interpretare remarcabila a piesei Bird set free: in echipa carui jurat a ajuns concurenta (VIDEO)

Editia de vineri a show-ului Vocea Romaniei a fost deschisa in forta de o tanara care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune, impresionandu-i pe jurati cu.

O tanara din Spania a uimit juriul de la Vocea Romaniei nu doar cu vocea: Cand m-am dus la ea am realizat ca e mult mai frumoasa decat vazusem (VIDEO)

O tanara din Spania a facut senzatie la Vocea Romaniei. Cantareata profesionista, Barbara Isasi provine dintr-o zona de langa Barcelona si canta in formatia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )