Libnet.ro
UNICEF

05:00

Concurentii de la Puterea Dragostei, denigrati de fanii Biancai Comanici. Cum isi spala bruneta imaginea

Playtech Playtech,
Concurentii de la Puterea Dragostei, denigrati de fanii Biancai Comanici. Cum isi spala bruneta imaginea

Bianca Comanici aduce di nou intrigi si scandal! Nici bine nu s-a terminat episodul in care era aspru criticata din cauza trecutului acesteia ca Andreea Oprica o acuza de alte lucruri grave. incearca Bianca sa-si spele imaginea denigrandu-i pe ceilalti cu ajutorul fanilor? Puterea Dragostei: Concurentii, denigrati in online de fanii Biancai Comanici Nu este . continuă pe Playtech

Livian de la Puterea Dragostei, curtat de toate fetele din casa. Ti-e greu sa stai langa mine fara sa ma pupi?

Livian atrage simpatia tuturor! Concurentul de la Puterea Dragostei este singur, dar nu ii lipseste atentia fetelor din casa. Acesta este inconjurat de tinerele care ii fac declaratii frumoase pe banda rulanta. Livian, curtat de toate fetele din casa Puterea Dragostei Livian s-a despartit recent de Bianca Comanici, cea cu care a format un cuplu .

Tensiunile dintre Ligi si Philip ating cote maxime! Ce se intampla cu cuplul de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei ramane fara un cuplu? Desi abia la inceput de drum in doi, Ligi si Philip au ajuns la tensiuni enorme. De la ce a pornit totul si de ce sunt pe cale sa-si spuna adio cei doi concurenti de la Puterea Dragostei? Puterea Dragostei: Tensiuni intre Ligi si Philip Desi dragostea se spune .

Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei. Concurentul Kanal D se umple de bani la doar 21 de ani

Turcu face parte din unul din cele mai controversate cupluri care au pasit vreodata in platoul de la Bravo, ai Stil. Iata detalii despre tanarul de 21 de ani! Cu meserie inedita are si cum reuseste sa castige bani frumosi la varsta aceasta? Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei? Alex Turcu a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )