Libnet.ro
UNICEF

23:45

Livian de la Puterea Dragostei, curtat de toate fetele din casa. Ti-e greu sa stai langa mine fara sa ma pupi?

Playtech Playtech,
Livian de la Puterea Dragostei, curtat de toate fetele din casa. Ti-e greu sa stai langa mine fara sa ma pupi?

Livian atrage simpatia tuturor! Concurentul de la Puterea Dragostei este singur, dar nu ii lipseste atentia fetelor din casa. Acesta este inconjurat de tinerele care ii fac declaratii frumoase pe banda rulanta. Livian, curtat de toate fetele din casa Puterea Dragostei Livian s-a despartit recent de Bianca Comanici, cea cu care a format un cuplu . continuă pe Playtech

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei parasesc emisiunea? Andreea Mantea, in lacrimi

Editie fara precedent la Puterea Dragostei! Declaratiile lui Livian au cuprins pe toata lumea si au adus lacrimi din partea tuturor oamenilor aflati pe platoul de filmare. Ce i-a spus BIancai si ce a decis? Tinerii pleaca impreuna sau separat din Turcia? Mantea nu s-a mai putut abtine si a izbucnit si ea in plans.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 29 februarie Livian a anuntat ca .

Tensiunile dintre Ligi si Philip ating cote maxime! Ce se intampla cu cuplul de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei ramane fara un cuplu? Desi abia la inceput de drum in doi, Ligi si Philip au ajuns la tensiuni enorme. De la ce a pornit totul si de ce sunt pe cale sa-si spuna adio cei doi concurenti de la Puterea Dragostei? Puterea Dragostei: Tensiuni intre Ligi si Philip Desi dragostea se spune .

Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei. Concurentul Kanal D se umple de bani la doar 21 de ani

Turcu face parte din unul din cele mai controversate cupluri care au pasit vreodata in platoul de la Bravo, ai Stil. Iata detalii despre tanarul de 21 de ani! Cu meserie inedita are si cum reuseste sa castige bani frumosi la varsta aceasta? Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei? Alex Turcu a .

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

Tatal lui George Burcea da tot din casa! Ce s-a intamplat intre George Burcea si fratii lui

Daca familia Andreei se abtine de la orice declaratii din casa, tatal lui George Burcea da cartile pe fata. Cel care le-a dat viata a facut o serie de declaratii uimitoare. Tatal lui George Burcea, despre relatia fiului sau cu ceilalti frati Socrul Andreei Balan face lumina intr-una dintre situatiile delicate din familie adevarata .

RUGACIUNEA care TE SCAPA de toate necazurile din viata ta! Daca o rostesti timp de o luna, vei avea o mare surpriza

Rugaciunea care te ajuta sa scapi de toate necazurile din viata ta. Neaparat trebuie sa o rostesti zilnic, timp de o luna. Aceasta rugaciune te va ajuta mai mult decat iti poti imagina. Doamne,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )