Libnet.ro
UNICEF

23:01

CONCURS DEOCHEAT: Cine strange cele mai multe monede cu sanii castiga! (VIDEO-FOTO)

B1 B1,
CONCURS DEOCHEAT: Cine strange cele mai multe monede cu sanii castiga! (VIDEO-FOTO)

O proba dintr-un concurs televizat din Japonia si-a provocat participantele sa stranga cat mai multe monede intre sani pentru a castiga, informeaza Click. Proba concursului. continuă pe B1

Cele mai bune aeroporturi din lume: ce facilitati de top sunt oferite calatorilor in Singapore, Munchen sau Amsterdam

Mai multe aeroporturi din lume au ajus sa ofere servicii si conditii demne de cele ale marilor hoteluri, facilitatile transformandu-le in unele din celem ai bune care exista.

Patronul spalatoriei auto Niagara din Timisoara fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

Patronul unei spalatorii auto din Timisoara a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

Un agresor roman a fost arestat in Italia, dupa ce a batut si jefuit mai multe femei: Camera de supraveghere din holul unei cladiri de locuinte a surprins faptele barbatului (VIDEO)

Un roman a fost arestat de politia italiana, dupa ce a agresat mai multe femei varstnice singure. Drinel Ilie, 30 de ani, le aborda pe italience in scarile blocurilor, cerandu-le de.

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

Procurorul General: Mai multe documente din Dosarul Revolutiei vor fi declasificate (VIDEO)

Mai multe documente din Dosarul Revolutiei vor fi declasificate, a anuntat procurorul general Augustin Lazar, citat de B1 TV. Este vorba despre rapoarte ale Serviciului Roman de Informatii, dar si ale unei.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara; se circula in coloana pe Valea Prahovei si la intrarea in Bucuresti de pe A1

Traficul este ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe mai multe drumuri din tara, circulandu-se in coloana pe DN 1, de la Predeal pana la Busteni, precum si pe DN 73 A Rasnov - Predeal, informeaza News. ro. Totodata, este aglomerat si se merge in coloana si la intrarea in Bucuresti de pe Autostrada A1.

Cand sportul te transforma in super om: un roman vrea sa termine, intr-un singur an, cele mai grele trei ultramaratoane din lume

Ambitia si perseverenta te pot transforma intr-un super om. Acest lucru ne-a fost demonstrat de Tibi Useriu, primul est-european care a castigat Ultra 6633, cursa de la Cercul Polar socotita cea mai dificila din lume. 2017 il asteapta pe Tibi Useriu cu o tripla provocare: acesta vrea sa termine cele mai grele trei ultramaratoane din lume.

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

Un roman plecat sa lupte in Legiunea Straina a povestit pentru vice. com viata de zi cu zi a unui soldat inrolat intr-una dintre cele mai redutabile forte militare din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )