Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara; se circula in coloana pe Valea Prahovei si la intrarea in Bucuresti de pe A1

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara; se circula in coloana pe Valea Prahovei si la intrarea in Bucuresti de pe A1

Traficul este ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe mai multe drumuri din tara, circulandu-se in coloana pe DN 1, de la Predeal pana la Busteni, precum si pe DN 73 A Rasnov - Predeal, informeaza News. ro. Totodata, este aglomerat si se merge in coloana si la intrarea in Bucuresti de pe Autostrada A1. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in cinci judete: vizibilitatea este redusa pe mai multe drumuri nationale

O avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) este in vigoare in judetele Braila, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita, pe drumurile judetene din aceste zone vizibilitatea fiind, in general, sub 150 de metri.

VIDEO Cele mai periculoase drumuri din lume. Te ia groaza doar privindu-le

Internautii au facut compilatii de imagini video cu cele mai periculoase drumuri, pe care doar privindu-le te infricosezi, daramite sa le parcurgi in masina. Platforme precum Youtube si LiveLeak cuprind numeroase compilatii care ridica nivelul adrenalinei la cele mai inalte cote.

Harta bolilor cu transmitere sexuala. Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de sifilis, gonoree si Chlamydia

Institutul National de Sanatate Publica a anuntat printr-un raport ca, in 2015, in mai multe judete din tara, au fost depistate cazuri de sifilis, gonoree si infectie genitala cu Chlamydia.

Expozitie dedicata simbolului elegantei: crizantema. indragostitii de flori pot admira mai multe specii din colectiile Gradinei Botanice

Vineri, 4 noiembrie 2016, cu incepere de la ora 12. 00, sectia Gradina Botanica din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati verniseaza cea de a XIV-a editie a expozitiei temporare, Regina Toamnei, Crizantema, manifestare de traditie dedicata frumusetii crizantemelor.

Trafic ingreunat pe Autostrada A2, din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

Trafic ingreunat sambata seara pe Autostrada A2 din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

Trafic ingreunat de ceata in sase judete din sudul tarii. Vizibilitatea este sub 50 de metri

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata in sase judete din sudul tarii, in Giurgiu, pe drumurile nationale DN) 5 si 6, precum si in Calarasi, vizibilitatea fiind scazuta, local, sub 50 de metri, anunta centrul Infotrafic. Pentru judetele Braila, Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu si Clarasi, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting referitoare la acest fenomen, valabila pana la ora 10:00.

HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Candidatii in fiecare judet din tara si in Bucuresti. Vezi listele partidelor in judetul tau

Cateva mii de nume au pus partidele politice pe listele de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie. HotNews. ro a centralizat toti candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat si a realizat o harta interactiva cu listele principalelor partide pentru fiecare judet din tara, inclusiv Bucuresitul unde cateva nume mari au intrat in cursa ca independenti.

HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Candidatii in fiecare judet din tara si in Bucuresti. Vezi listele principalelor partide din judetul tau

Cateva mii de nume au pus partidele politice pe listele de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie. HotNews. ro a centralizat toti candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat si a realizat o harta interactiva cu listele principalelor partide pentru fiecare judet din tara, inclusiv Bucuresitul unde cateva nume mari au intrat in cursa ca independenti. Citeste si: Ce oferta electorala au romanii din diaspora la parlamentare - lista candidatilor de la principalele partide.

Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

Premiul Goncourt, cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, i-a fost acordat anul acesta scriitoare Leila Slimani, pentru pentru volumul Chanson douce, scrie Le Figaro. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )