Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnare grea pentru un infractor periculos: 15 ani de inchisoare pentru viol, talharie si lipsire de libertate

Adevărul Adevărul,
Condamnare grea pentru un infractor periculos: 15 ani de inchisoare pentru viol, talharie si lipsire de libertate

Un barbat din Bucuresti, judecat in Alba pentru talharie, lipsire de libertate si viol, a fost condamnat definitiv de un complet al Curtii de Apel Alba Iulia la 15 ani de inchisoare pentru infractiuni comise cu violenta la Blaj. Cojocaru Constantin a atacat doi tineri carora le-a sustras prin violenta mai multe bunuri, una dintre victime fiind violata. continuă pe Adevărul

FOTO Accident ingrozitor pe linia ferata. Un barbat a murit, iar o adolescenta de 15 ani a fost ranita

Un barbat a murit dupa ce tractorul pe care-l conducea s-a lovit de un tren, iar o minora, de 15 ani, calatoare in tren, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor si o contuzie lombara, fiind transportata la spital.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti

Procurorul DNA prezent marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie la procesul lui Sebastian Ghita a cerut condamnarea omului de afaceri la o pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare - in dosarul in care fostul deputat este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, pentru a obtine finantare ilegala pentru echipa Asesoft Ploiesti. Instanta ar urma sa pronunte pe 25 septembrie sentinta in acest dosar.

Temutul interlop Ioan Clamparu va executa 25 de ani de inchisoare dupa trei condamnari in Spania, Italia si Romania

Ioan Clamparu, temutul interlop roman care a speriat vestul Europei, va executa 25 de ani de inchisoare si va plati daune de 50. 000 de lei.

Condamnat pentru tentativa de omor, capturat de politisti. Suspectul are de executat 5 ani de inchisoare

Un barbat din localitatea Fierbinti Targ care se sustragea executarii unei pedepse de 5 ani inchisoare a fost prins de politistii ialomiteni. Oamenii legii au actionat pentru depistarea persoanelor urmarite, disparute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Interlopul Ioan Clamparu a fost condamnat la 25 de ani inchisoare

Ioan Clamparu, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania, a fost condamnat, luni, la 25 de ani de inchisoare si a primit o amenda de 50. 000 de lei, dupa contopirea pedepselor aplicate acestuia in Romania, Spania si Italia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )