Libnet.ro
UNICEF

12:00

Condamnare cu suspendare pentru un individ din Ialomita care a violat de doua ori un barbat fara discernamant. Victima a fost abuzata anal pe un camp

Adevărul Adevărul,
Condamnare cu suspendare pentru un individ din Ialomita care a violat de doua ori un barbat fara discernamant. Victima a fost abuzata anal pe un camp

Judecatoria Urziceni a pronuntat o pedeapsa de numai doi ani si sase luni cu suspendare pentru un barbat din Ialomita care a violat de doua ori un barbat cu probleme psihice. Decizia a fost luata ca urmare a incheierii unui acord de recunoastere a vinovatiei, dar nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea, carora le-a vorbit deschis despre experienta sa de viata, invatandu-i sa se bucure de succes, dar sa-si imbratiseze totodata si esecurile! .

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca. Iar atunci cruntul.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Vodafone continua campania de gamification pentru utilizatorii din Romania

Vodafone Romania lanseaza o noua campanie in cadrul aplicatiei My Vodafone care ofera utilizatorilor, in premiera, posibilitatea de a dona catre patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania. in cadrul aplicatiei, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonase joker care le ofera posibilitatea de a dona 1 euro catre una dintre cauze: extinderea sectiei de nou-nascuti de la spitalul Marie Curie, programele Investitie in mediul rural - Dinti sanatosi si Transport in mediul rural, precum si Scoala din valiza, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Faze tari: Barbatul din Rusia care a creat o granita falsa cu Finlanda; Cine este noua vedeta a Internetului, aparuta din universul Star Wars

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de scoala ca sa-si poata ajuta nepotii la teme. O femeie in varsta de 80 de ani din Argentina a decis sa-si termine studiile primare pentru a-si putea ajuta nepotii la teme. Cel mai scump brad de Craciun valoreaza 13. 000 euro! Arborele poate fi admirat in holul unui hotel.

Subiectele zilei: Eleva din Constanta care a vorbit public despre cei 10 mii de euro din fondul scolii; incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL

Brazii din Germania sau Olanda, la mare cautare de romani. De la ce pret pornesc. incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL. Pana in acest moment, se cunosc trei competitori pentru Bucuresti.

VIDEO Cum sunt interogati internautii din China care critica politia pe site-urile de socializare

Un video cu un internaut din China in timp ce este interogat de catre autoritati pentru infractiunea a critica politia pe social media a devenit viral. Clipul arata un barbat legat de un scaun de metal in timp ce este interogat, relateaza infowars.

Obligatii de raportare pentru companiile din grupuri multinationale, la final de an Country by country report

In urma implementarii Actiunii 13 din cadrul Planului impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS) in legislatia Uniunii Europene si a Romaniei, companiile romanesti care fac parte din grupuri multinationale cu cifra de afaceri anuala consolidata mai mare de 750 de milioane de euro sunt obligate sa indeplineasca anumite formalitati legate de Raportarea tara cu tara Country by Country Report sau CbC Report) pana la finalul anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )