Libnet.ro
UNICEF

17:45

Subiectele zilei: Eleva din Constanta care a vorbit public despre cei 10 mii de euro din fondul scolii; incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Eleva din Constanta care a vorbit public despre cei 10 mii de euro din fondul scolii; incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL

Brazii din Germania sau Olanda, la mare cautare de romani. De la ce pret pornesc. incepe marea batalie pentru Bucuresti. Nicusor Dan se bate cu Vlad Voiculescu, Rares Bogdan intra in carti la PNL. Pana in acest moment, se cunosc trei competitori pentru Bucuresti. continuă pe Hotnews

Directorul liceului din Constanta unde elevii au reclamat ca se strange fondul scolii a fost demis

Directorul Liceul Teoretic Traian din Constanta in care se strangeau sume de bani pentru fondul scolii a fost demis de Inspectoratul Scolar Judetean. Scandalul a izbucnit inca din luna octombrie, atunci cand o eleva a facut publica o lista cu banii stransi de fiecare clasa, relateaza Mediafax.

Directorul liceului Traian din Constanta, unde elevii au reclamat ca se strange FONDUL SCOLII, a fost DEMIS

Scandalul de la Liceul Traian din Constanta, pornit de la strangerea fondului scolii, s-a terminat cu demiterea directorului Gabriela Costea. Amintim ca in luna octombrie, Roxana-Ioana Serban, eleva a Liceului.

FOTO Saloane supraaglomerate, mizerie, instalatii sanitare nefunctionale si mancare servita pe hol la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare din Constanta

Saloane supraaglomerate, mizerie, instalatii sanitare nefunctionale si mancare servita pe hol pacientilor, din cauza ca nu exista o sala de mese - asta au gasit inspectorii Avocatului Poporului la Spitalul de psihiatrie Palazu Mare din Constanta.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Subiectele zilei: Romania este o tara imbatranita. Scenariul sumbru pentru urmatorii 80 de ani; Urmarire cu focuri de arma la marginea padurii. Un braconier a incercat sa-l omoare pe politistul care il urmarea; Cazul judecatoarei Crina Muntean. Coinciden

Bucurestenii au deciscare este cea mai frumoasa casa din oras. Se afla in aceeasi curte cu Palatul Cantacuzino. N-a fost vorba despre arta fotografica, ci despre propuneri si voturi emotionale. CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunta niciodata la lupta pentru putere. Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, nu renunta la ideea revenirii la putere, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Acesta este scopul.

Patru politisti din Constanta, condamnati definitiv pentru ca au torturat un investigator sub acoperire

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus miercuri condamnarea a trei politisti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta la cate doi ani si jumatate inchisoare cu executare, acestia fiind acuzati ca in anul 2013 au sechestrat si torturat un investigator sub acoperire, pe care l-au dezbracat si batut intr-o parcare din statiunea Mamaia, dupa ce acesta a incercat sa le vanda droguri, scrie Agerpres.

Stiai? Prima femeie din lume care a facut operatii pe creier a fost o romanca

In 1944, Sofia Ogrezeanu e studenta in anul V la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Are 24 de ani si nu se poate lauda cu prea multe, atat doar ca, spre deosebire de alte colege de generatie, a avut parte de.

Ce amenda risca un roman din Italia care s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal

Un roman stabilit in Italia a facut ravagii dupa ce s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal din localitatea Caravaggio.

Trump pune bocancul pe grumazul celor din NATO care nu investesc mai mult in aparare

Statele membre NATO care nu aloca suficiente fonduri Apararii, in opinia lui Donald Trump, vor fi pe.

VIDEO Cum sunt interogati internautii din China care critica politia pe site-urile de socializare

Un video cu un internaut din China in timp ce este interogat de catre autoritati pentru infractiunea a critica politia pe social media a devenit viral. Clipul arata un barbat legat de un scaun de metal in timp ce este interogat, relateaza infowars.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )