Libnet.ro
UNICEF

09:15

Condamnari in dosarul Cocaina de la Marea Neagra. O tona de droguri, pierduta in valuri

Adevărul Adevărul,
Condamnari in dosarul Cocaina de la Marea Neagra. O tona de droguri, pierduta in valuri

16 persoane au fost trimise in judecata, in luna iulie, in dosarul Cocaina de la Marea Neagra, in care o retea transfrontaliera de crima organizata si trafic de droguri a fost desctructurata cu sprijinul DEA si Interpol. continuă pe Adevărul

Primele condamnari in dosarul Cocaina de la Marea Neagra. Ce pedeapsa au primit cei doi sarbi prinsi de DIICOT

Magistratii au pronuntat o primasentintain dosarul Cocainade la Marea Neagra, dosar in care au fost trimisi in judecata nu mai putin de saisprezece persoane. Printre acestea se afla.

Primele condamnari in dosarul tonei de cocaina de la Marea Neagra! 9 ani si 4 luni cu executare pentru acuzati

Sarbii Krstic Tode si Cvetkovic Nenad au primit cate 9 ani si 4 luni de inchisoare in cazul drogurilor gasite pe plaja din Sfantul Gheorghe in 2019, a caror valoare totala era estimata de DIICOT la peste 300 de milioane de euro.

Prima condamnare in cazul tonei de cocaina de la Marea Neagra

Prima condamnare in cazul tonei de cocaina pierdute, anul trecut, in Marea Neagra. Cei doi carausi sarbi prinsi anul trecut de autoritati au fost condamnati la cate 9 ani si 4 luni de inchisoare pentru trafic international de droguri, relateaza Digi24.

VIDEO Operatiunea Rapid Falcon. US Army simuleaza interventia rapida cu rachete la un atac la Marea Neagra

Armata americana, prin Regimentul 77 Artilerie, simuleaza interventia rapida la un atac la Marea Neagra. Joi, doua baterii de performante rachete HIMARS vor fi aduse din Germania cu avioane de transport strategic la Baza Mihail Kogalniceanu. in numai cateva ore acestea vor ajunge la poligonul de la Capu Midia se vor executa trageri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )