Libnet.ro
UNICEF

09:31

Condimentul care face minuni pentru boli. Putini oameni stiu ce beneficii are

Playtech Playtech,
Condimentul care face minuni pentru boli. Putini oameni stiu ce beneficii are

Putini oameni stiu de beneficiile extraordinare ale unui condiment pe care cei mai multi il au in bucatarie. Ce mirodenie face minuni nu doar in preparate? Condimentul care este un medicament natural Romanii il folosesc aproape in fiecare mancare traditionala, iar in rest se feresc de el, dar foaia de dafin aduce si alte beneficii. continuă pe Playtech

Bautura care face minuni impotriva unei boli fatale. Doua legume si un fruct pe care trebuie sa le folosesti

Din doua legume si un fruct se face o bautura miraculoasa care poate face minuni impotriva unei boli fatale cum este cancaerul. Aceasta bautura ar trebui sa fie consumata de catre toti romanii. Bautura se face din sfecla, morcovi si mere. Bautura minune impotriva unei boli fatale. Se prepara din doua legume si un fruct .

Ceaiul care face minuni. Romanii nu stiau, dar trebuie sa-l foloseasca de acum inainte

Ceaiul, consumat zilnic, creste imunitatea organismului si scade riscurile de tumori pe creier si de accident vascular cerebral, conform spuselor lui Simon Gibbons, profesor de chimie la University College din Londra. Planeta este binecuvantata cu o sumedenie de astfel de licori, iar unele dintre ele sunt cu adevarat o minune pentru organism. Licoarea cu zeci .

Lidia Fecioru: Maseaza acest punct de doua ori pe zi! Face minuni pentru femeile aflate la menopauza

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat sambata seara, la emisiunea Adevaruri ascunse, un leac pentru a diminua bufeurile.

Cod rutier 2020. Amenzi pentru soferi intre 1.305 lei si 2.900 de lei daca fac aceasta greseala. Putini oameni stiu legea

Putini conducatori auto stiu de legea asta din CODUL RUTIER 2020! Soferii risca amenzi cuprinse intre 1. 305 lei si 2. 900 de lei daca fac aceasta greseala. Cod rutier 2020. Greseala pentru care soferii pot plati amenzi usturatoare Cum punctul de amenda a crescut la 145 de lei, sumele pe care trebuie sa le scoata din .

Cum a inceput traditia cu furatul miresei de la nunti. Putini oameni stiau de unde a venit obiceiul nuntasilor

La nunti si inmormantari, au loc doua dintre cele mai importante evenimente din viata romanilor. Iar Furatul miresei este o traditie care cu greu poate fi gasita la alte popoare. De unde vine acest obicei? Cum a inceput traditia cu furatul miresei Nu multi stiu ca obiceiul de a fura mireasa la nunta a fost .

Cum se pun corect rosiile la borcan pentru iarna. Reteta care face totul mai simplu

Pentru a gasi aroma si prospetimea fructelor si a legumelor de vara si in sezonul rece, toamna de toamna se repeta aceeasi poveste: pregatirea deliciilor din camara. Printre ele, si rosiile la borcan. Reteta: rosii la borcan pentru iarna, pentru ciorbe si mancaruri Ingrediente 1,8 kilograme de rosii, cantarite dupa ce au fost oparite si .

Cel mai usor laptop de gaming, lansat de Lenovo: face minuni la 1,8 kilograme

Cand spui laptop de gaming, in mod traditional, te gandesti la un sistem greu de ridicat de pe masa. Noul Lenovo Legion Slim 7i face insa parte dintr-o cu totul alta categorie. in cazul in.

Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru memorie, dispozitie si concentrare, creierul foloseste mai mult de 20% din nevoile noastre calorice. Studiile de cercetare au descoperit ca procesele care se intampla in interiorul corpului nostru care duc la Alzheimer si alte forme de dementa incep cu ani inainte ca simptomele vizibile sa inceapa sa apara. Aceste .

Lista tarilor care au restrictii pentru Romania. Avem nevoie de test negativ daca vrem sa mergem in vacante

In contextul pandemiei, numeroase state europene restrictioneaza circulatia romanilor pe teritoriul lor. Astfel, multe dintre ele impun izolarea la intrarea in tara, altele cer teste de coronavirus negative, iar altele interzic cu totul intraea. Iata lista acestora, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Lista tarilor care au restrictii pentru Romania Polonia Polonia a introdus din data .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Conform noilor reglementari intrate in vigoare la sfarsitul lunii august, o noua categorie de angajati poate iesi la pensie mai devreme. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani incepand cu data de 24 august , salariatii din sectorul constructiilor de nave care desfasoara o serie de activitati specifice pot iesi anticipat la pensie. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )