Libnet.ro
UNICEF

13:15

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Playtech Playtech,
Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Conform noilor reglementari intrate in vigoare la sfarsitul lunii august, o noua categorie de angajati poate iesi la pensie mai devreme. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani incepand cu data de 24 august , salariatii din sectorul constructiilor de nave care desfasoara o serie de activitati specifice pot iesi anticipat la pensie. in . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in noul an scolar. Anuntul care vizeaza milioane de romani

Autoritatile s-au razgandit in privinta unei obligatii pe care ar fi putut s-o aiba parintii. Ce nu vor mai trebui sa faca acestia pentru copiii lor in noul an scolar? Autoritatile s-au razgandit! Anunt pentru situatia din noul an scolar Monica Anisie a anuntat in urma cu cateva zile faptul ca ar putea fi introdusa .

Andreea Esca, mesaj emotionant pentru Alexia Eram. Imaginea care i-a lasat fara cuvinte pe fani

Cu ocazia aniversarii fiicei sale, Andreea Esca i-a facut una dintre cele mai emotionante declaratii. Mesajul emotionant pentru Alexia Eram Prin intermediul revistei sale, stirista i-a transmis un mesaj ravasitor fiicei sale si a publicat o fotografie extrem de intima cu cele doua. Tare fericita m-a facut acest copil! Pardon aceasta domnisoara! Cand m-a anuntat .

Fisher International, conferinta anuala pentru profesorii romani

Conferinta anuala Fischer International, unul dintre cele mai prestigioase evenimente in domeniul educatiei, incepe maine la Bucuresti. Evenimentul este organizat online de Fisher International in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )