Libnet.ro
UNICEF

19:30

Conditiile in care masca poate fi data jos pentru fumat sau mancat, fara sa luam amenda

Antena3 Antena3,
Conditiile in care masca poate fi data jos pentru fumat sau mancat, fara sa luam amenda

CNSU a decis ca este posibila inlaturarea mastii de protectie in spatiile deschise, pentru fumat, mancat sau baut, in judetele unde portul acesteia este obligatoriu, dar doar in anumite conditii, respectiv daca se poate respecta distantarea sociala. continuă pe Antena3

Masca poate fi data jos pentru scurt timp si in afara spatiului pietonal

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o hotarare prin care se permite locuitorilor di.

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

in ce conditii poate fi data jos masca, in spatiile deschise Este permisa inlaturarea mastii pentru fumat sau jogging - UPDATE

Persoanele din localitatile unde este obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, precum Capitala, vor putea sa inlature masca de protectie pentru scurt timp, atunci cand fumeaza sau mananca pe strada, in afara zonelor de trafic pietonal. De asemenea, vor putea renunta la masca cei care fac jogging. Prevederile sunt cuprinse intr-o hotarare adoptata luni dimineata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

Aurul rosu. Planta minune care te poate imbogati peste noapte. Un kilogram costa 30.000 de euro

Putini stiu ca Crocus Sativus este nume biologic pentru sofran. Sofranul este un condiment derivat din floarea Crocus sativus, cunoscuta in mod obisnuit sub numele de sofran crocus. Firele florii sunt colectate si uscate. Sofran, planta care te poate face milionar Majoritatea plantelor de sofran sunt utilizate ca agent de condimentare si colorant in alimente .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )