Libnet.ro
UNICEF

23:15

Conducerea DNA cere revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea, n urma nregistrarilor n care se vorbeste despre presiuni asupra judecatorilor

Hotnews Hotnews,
 Conducerea DNA cere revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea, n urma nregistrarilor n care se vorbeste despre presiuni asupra judecatorilor

Conducerea interimara a DNA cere revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean de la DNA Oradea, in urma inregistrarilor in care se vorbeste despre urmarirea penala a unor judecatori ca sa intre frica in ei. Solicitarile conducerii DNA vor fi discutate in sedinta de miercuri a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). continuă pe Hotnews

Procurorul-sef interimar DNA cere revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea

Procurorul sef interimar al DNA, Calin Nistor, a solicitat revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea, in urma inregistrarii privind.

Seful DNA cere revocarea din functie a procurorilor implicati in scandalul inregistrarilor de la DNA Oradea

Seful interimar al DNA, procurorul Catalin Nistor, solicita revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea. Totul, dupa scandalul aparitiei in spatiul public a un.

DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul Polaris

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese in dosarul Polaris, relateaza Agerpres.

Lovitura pentru Radu Mazare. DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru fostul primar

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare pentru savarsirea.

Accident de munca la o firma din Zlatna: Doi barbati au fost arsi cu acid sulfuric

Doi barbati au ajuns la spital dupa ce au suferit arsuri cu acid sulfuric. Ambulantele au ajuns rapid la fata locului si i-au preluat pe raniti. Accidentul s-a intamplat in timpul programului de munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )