Libnet.ro
UNICEF

18:30

Conducerea PSD discuta astazi componenta Guvernului Dancila

Adevărul Adevărul,
Conducerea PSD discuta astazi componenta Guvernului Dancila

Comitetul Executiv National al PSD urmeaza sa se intruneasca luni pentru a discuta componenta viitorului guvern, care va avea aceeasi structura, respectiv 28 de portofolii, insa, dupa cum declara duminica seara Gabriela Firea, cam o treime din guvern se va improspata. continuă pe Adevărul

Componenta Guvernului Dancila se decide astazi. Cine vine, cine pleaca?

Comitetul National al PSD se va reuni, luni, ora 16. 00, pentru a decide componenta Guvernului Dancil.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD va avea loc, luni, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Din cele mai noi informaii,.

Comitetul Executiv al PSD este convocat luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata pentru luni, de la ora 16,00, pentru a s.

Ziua in care se decide componenta Guvernului Dancila. Ce ministri raman in noul cabinet si cine paraseste Executivul

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata luni, de la ora 16. 00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Surse politice au precizat.

Dragnea, inainte de CEx-ul PSD: Nu discutam luni de componenta guvernului/ Vrem sa eliminam formularul 600

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata luni, de la ora 16. 00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Surse politice au precizat.

Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Fostul premier PSD Victor Ponta anunta ca va vota contra investirii Guvernului Dancila. A spus, in direct, la Antena 3. Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat .

Consiliul de Securitate al ONU discuta astazi despre ofensiva turca in Siria

Consiliul de Securitate al ONU va discuta astazi despre degradarea situatiei umanitare din Siria dupa lansarea la sfarsitul acestei saptamani a unei ofensive turce impotriva militiilor kurde din YPG in regiunea Afrin din Siria, au facut cunoscut surse diplomatice, scrie AFP.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, astazi, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu. ---------- Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, astazi, de la ora 16:00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila.

Conducerea PSD se hotaraste greu in privinta componentei Guvernului Dancila

Comitetul Executiv al PSD se va intruni astazi la orele 16 pentru a definitiva lista guvernului Danc.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )