Libnet.ro
UNICEF

19:00

Conducerea PSD discuta despre organizarea mitingului pentru sustinerea familiei traditionale

Hotnews Hotnews,
 Conducerea PSD discuta despre organizarea mitingului pentru sustinerea familiei traditionale

Conducerea PSD s-a reunit luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Permanent National, unul dintre subiectele de pe agenda fiind legat de mitingul de sustinere a familiei traditionale care ar urma sa aiba loc pe 19 mai, desi data oficiala nu a fost stabilita. continuă pe Hotnews

Sedinta la PSD. Conducerea partidului, discutii despre organizarea mitingului pentru sustinerea familiei traditionale

O intalnire de taina a avut loc intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Gabriela Firea, inaintea sedintei liderilor PSD. Cei trei au discutat minute bune, in biroul presedintelui Camerei.

PSD stabileste azi data mitingului pentru sustinerea familiei traditionale. Surse: va fi 26 mai, cu o zi inainte de Rusalii

Conducerea PSD va stabili azi data in care va organiza, in Bucuresti, marele miting pentru sustinerea familiei traditionale. De dimineata, liderul PSD Liviu Dragnea si primarul Capitalei, Gabriela Firea, au avut o discutie separata, cu scopul de a gasi o locatie potrivita in Bucuresti. Potrivit unor surse politice, mitingul va avea loc pe 26 mai, cu o zi inainte de Rusalii, o importanta sarbatoare crestina.

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

Proiect PSD care modifica Legea pentru alegerea presedintelui Romniei. Printre schimbari: un alegator poate semna pentru sustinerea mai multor candidaturi, campanie electorala n scoli si dublarea amenzilor

Senatorul PSD Serban Nicolae alaturi de 34 de social-democrati au depus un proiect in Parlament care modifica Legea pentru alegerea presedintelui Romaniei, informeaza Mediafax, care scrie ca schimbarile vizeaza, printre altele, dublarea amenzilor, campanie in scoli sau ca un alegator sa poata semna pentru sustinerea mai multor candidaturi.

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, va calatori n SUA pentru a discuta despre acordul nuclear cu Iranul

Ministrul de Externe britanic, Boris Johnson, va calatori in SUA pentru a incerca sa il convinga pe Donald Trump sa nu renunte la acordul cu Iranul, scrie News. ro, citand The Guardian.

Ludovic Orban spune ca n partid se discuta despre modificarea Constitutiei sau despre un proiect de lege care sa interzica traseismul politic la nivel parlamentar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca in interiorul partidului se discuta daca este necesara modificarea Constitutiei astfel incat parlamentarii sa nu mai poata practica traseismul politic sau este suficient un proiect de lege care sa interzica acest lucru, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )