Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Nu avem momentul zero. Vorbim discutii (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni, la finalul sedintei BPN a PSD, ca nu s-a stabilit un calendar de actiuni privind referendumul si mitingul PSD pentru familie, pentru ca legea referendumului nu a fost inca.

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord .

PSD stabileste azi data mitingului pentru sustinerea familiei traditionale. Surse: va fi 26 mai, cu o zi inainte de Rusalii

Conducerea PSD va stabili azi data in care va organiza, in Bucuresti, marele miting pentru sustinerea familiei traditionale. De dimineata, liderul PSD Liviu Dragnea si primarul Capitalei, Gabriela Firea, au avut o discutie separata, cu scopul de a gasi o locatie potrivita in Bucuresti. Potrivit unor surse politice, mitingul va avea loc pe 26 mai, cu o zi inainte de Rusalii, o importanta sarbatoare crestina.

Conducerea PSD discuta despre organizarea mitingului pentru sustinerea familiei traditionale

Conducerea PSD s-a reunit luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Permanent National, unul dintre subiectele de pe agenda fiind legat de mitingul de sustinere a familiei traditionale care ar urma sa aiba loc pe 19 mai, desi data oficiala nu a fost stabilita.

Orice atinge PSD este stigmatizat

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, referitor la mitingul pentru sustinerea familiei anuntat de PSD, ca, exact ca in cazul in care Liviu Dragnea l-a sustinut la alegerile de la Federatia Romana de Fotbal FRF) pe Ionut Lupescu si acesta a pierdut, la fel orice atinge PSD este stigmatizat.

Sedinta la PSD. Conducerea partidului, discutii despre organizarea mitingului pentru sustinerea familiei traditionale

O intalnire de taina a avut loc intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Gabriela Firea, inaintea sedintei liderilor PSD. Cei trei au discutat minute bune, in biroul presedintelui Camerei.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )