Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis majorarea salariilor pentru angajatii care protesteaza de cteva zile

Hotnews Hotnews,
 Conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis majorarea salariilor pentru angajatii care protesteaza de cteva zile

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca a decis aprobarea majorarii salariilor la nivelul prevazut pentru anul 2022, conform legii, pentru personalul care ocupa functiile de tehnician, moasa si sora medicala. Tehnicienii radiologi si moasele de la Spitalul Judetean din Cluj au protestat luni, dar si saptamana trecuta, in fata unitatii medicale si au amenintat cu demisia in bloc, nemultumiti de faptul ca nu au fost incadrati pe posturi ca asistenti medicali. continuă pe Hotnews

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean Cluj ameninta cu demisia. Oamenii spun ca directorul nu respecta ordinul Ministerului si refuza sa-i incadreze ca asistenti medicali

Tehnicienii radiologi si moasele de la Spitalul Judetean Cluj au protestat impotriva conducerii institutiei. Acestia sustin ca nu au fost incadrati ca asistenti medicali, desi Ministerul Sanatatii a emis un act in acest sens.

Doliu in lumea medicala. A murit doctorul Ion Draghici, fost director al Spitalului Judetean Buzau

Medicul Ion Draghici, fost director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, a incetat din viata luni dimineata. El era internat in Spitalul Judetean de Urgenta, in urma unor afectiuni de care suferea de mai multa vreme. Doctorul Draghici a fost unul dintre cei mai apreciati specialisti in chirurgie plastica si reconstructiva din judetul Buzau.

Ce solutie a gasit conducerea unui spital judetean de urgenta pentru finantarea lucrarilor de modernizare

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a gasit o modalitate de a finanta lucrarile de modernizare si achizitionarea de aparatura medicala. Astfel, toate primariile din judet vor fi puse sa cotizeze in contul celui mai mare spital din Gorj.

Scandalagiul care a amenintat paznicii Spitalului Judetean cu un cutit a fost retinut

Politisti de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Buzau au depistat in flagrant un tanar in varsta de 21 de ani, din Buzau, care se manifesta agresiv in parcarea unei unitati medicale din municipiul Buzau. Acesta a fost retinut pentru tulburarea ordinii si linistii publice si portul fara drept de obiecte periculoase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )