Libnet.ro
UNICEF

20:30

Conflictul din Fasia Gaza. Aviatia israeliana a efectuat patru raiduri dupa prelungirea armistitiului cu cinci zile

Hotnews Hotnews,
 Conflictul din Fasia Gaza. Aviatia israeliana a efectuat patru raiduri dupa prelungirea armistitiului cu cinci zile

Aviatia israeliana a desfasurat, in noaptea de miercuri spre joi, patru raiduri asupra Fasiei Gaza dupa intrarea in vigoare a unui nou armistitiu, a informat o sursa din cadrul Ministerului palestinian de Interne. Raidurile ar putea duce la o noua serie de violente, in timp ce negociatorii palestinieni si israelieni au cazut de acord, in ultimul moment, asupra prelungirii cu cinci zile a armistitiului care urma sa expire joi la ora locala 00. continuă pe Hotnews

Israelul condamna formarea comisiei ONU de ancheta privind conflictul din Fasia Gaza

Israelul a condamnat in mod vehement formarea unei comisii de ancheta a Natiunilor Unite privind posibile incalcari ale reglementarilor umanitare internationale in timpul conflictului din Fasia.

Negociatorii israelieni au sosit la Cairo pentru a discuta pacea din Fasia Gaza

Negociatori de pace israelieni au sosit, luni, la Cairo, informeaza Reuters, citand surse oficiale. Israelienii sunt asteptati sa aiba intrevederi cu mediatorii egipteni, care intretin un dialog firav cu ambele.

Aviatia israeliana a facut patru raiduri in Gaza, dupa prelungirea armistitiului

Aviatia israeliana a efectuat in noaptea de miercuri spre joi patru raiduri in Fasia Gaza, dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu de cinci zile, a declarat o sursa din Ministerul palestinian de Interne,.

Conflictul din Gaza: Negocierile de pace se reiau miercuri, a treia si ultima zi a armistitiului

Negociatorii israelieni si palestinieni vor relua discutiile miercuri pentru a incerca sa transforme armistitiul din Fasia Gaza care se incheie termine joi la 0. 01 ora locala miercuri 21. 01 GMT), intr-o pace de durata.

Israelul critica formarea comisiei ONU, care va ancheta conflictul din Gaza

Israelul a condamnat formarea unei comisii a Natiunilor Unite, care va ancheta incalcarile legilor internationale in timpul conflictului din Fasia Gaza, relateaza AFP, conform Mediafax.

Armistitiu de 72 de ore intre Israel si Hamas in Fasia Gaza

Un armistitiu de 72 de ore a intrat in vigoare in Fasia Gaza, la miezul noptii de duminica spre luni. Nicio racheta nu a fost trasa dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian, iar aviatia israeliana s-a.

UPDATE: Armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas in Fasia Gaza dar atacurile continua. Sase rachete palestiniene si patru raiduri israeliene

Israelul si miscarea Hamas au stabilit un nou armistitiu in Fasia Gaza. Acesta a intrat deja in vigoare si va dura, cel putin oficial, pana marti.

UPDATE: Armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas in Fasia Gaza. Atacurile continua. Sase rachete palestiniene si patru raiduri israeliene

Israelul si miscarea Hamas au stabilit un nou armistitiu in Fasia Gaza. Acesta a intrat deja in vigoare si va dura, cel putin oficial, pana marti.

Urmeaza 5 zile de liniste in Fasia Gaza: un nou armistitiu intre Israel si Hamas

O noua incetare a focului intre palestinieni si israelieni in Fasia Gaza va dura cinci zile, a anuntat seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed, citat de AFP.

Fasia Gaza: Israelienii si palestinienii vor prelungi armistitiul pentru cinci zile

Palestinienii si israelienii au fost de acord sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in Fasia Gaza pentru o perioada de cinci zile, au declarat miercuri seara mediatorii egipteni, conform AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )