Libnet.ro
UNICEF

14:15

Urmeaza 5 zile de liniste in Fasia Gaza: un nou armistitiu intre Israel si Hamas

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Urmeaza 5 zile de liniste in Fasia Gaza: un nou armistitiu intre Israel si Hamas

O noua incetare a focului intre palestinieni si israelieni in Fasia Gaza va dura cinci zile, a anuntat seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed, citat de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Gaza. Un nou armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas

O noua incetare a focului intre palestinieni si israelieni in Fasia Gaza va dura cinci zile, a anuntat miercuri seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed. Am ajuns la un acord, cu scopul d.

Israelul este de acord cu un nou armistitiu in Fasia Gaza

Autoritatile israeliene au anuntat ca sunt in favoarea unui nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza, relateaza AFP. Palestinienii urmeaza sa se pronunte privind prelungirea armistitiului in enclava.

UPDATE: Armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas in Fasia Gaza dar atacurile continua. Sase rachete palestiniene si patru raiduri israeliene

Israelul si miscarea Hamas au stabilit un nou armistitiu in Fasia Gaza. Acesta a intrat deja in vigoare si va dura, cel putin oficial, pana marti.

UPDATE: Armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas in Fasia Gaza. Atacurile continua. Sase rachete palestiniene si patru raiduri israeliene

Israelul si miscarea Hamas au stabilit un nou armistitiu in Fasia Gaza. Acesta a intrat deja in vigoare si va dura, cel putin oficial, pana marti.

Conflictul din Fasia Gaza. Aviatia israeliana a efectuat patru raiduri dupa prelungirea armistitiului cu cinci zile

Aviatia israeliana a desfasurat, in noaptea de miercuri spre joi, patru raiduri asupra Fasiei Gaza dupa intrarea in vigoare a unui nou armistitiu, a informat o sursa din cadrul Ministerului palestinian de Interne. Raidurile ar putea duce la o noua serie de violente, in timp ce negociatorii palestinieni si israelieni au cazut de acord, in ultimul moment, asupra prelungirii cu cinci zile a armistitiului care urma sa expire joi la ora locala 00.

Un nou armistitiu intre Israel si Hamas a fost anuntat pentru cinci zile

O noua incetare a focului in Fasia Gaza, pe o durata de cinci zile, a fost convenita, miercuri, intre reprezentantii gruparii Hamas si oficialii israelieni, potrivit celui mai recent anunt facut de seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed, relateaza BBC.

Armistitiu de 72 de ore intre Israel si Hamas in Fasia Gaza

Un armistitiu de 72 de ore a intrat in vigoare in Fasia Gaza, la miezul noptii de duminica spre luni. Nicio racheta nu a fost trasa dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian, iar aviatia israeliana s-a.

Fasia Gaza: Israelienii si palestinienii vor prelungi armistitiul pentru cinci zile

Palestinienii si israelienii au fost de acord sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in Fasia Gaza pentru o perioada de cinci zile, au declarat miercuri seara mediatorii egipteni, conform AFP.

Primul jurnalist mort in Fasia Gaza

Guvernul italian a confirmat decesul reporterului italian Simone Camilli, miercuri, in Fasia Gaza, in cursul unei operatiuni de dezamorsare a unei rachete israeliene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de AFP.

Un nou armistitiu in Gaza, pentru 5 zile

Israel and si miscarea islamista Hamas au ajuns la un acord pentru prelungirea armisti and tiului din Fa and sia Gaza cu 5 zile, au declarat ieri seara mediatorii egipteni and si un negociator palestinian, preluati de AFP.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )