Libnet.ro
UNICEF

20:30

Conflictul juridic Guvern - Parlament privind motiunea de cenzura - pe agenda CCR

Hotnews Hotnews,
 Conflictul juridic Guvern - Parlament privind motiunea de cenzura - pe agenda CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) s-ar putea pronunta, marti, cu privire la sesizarea Cabinetului Orban referitoare la existenta unui conflict juridic intre Guvern si Parlament ca urmare a depunerii unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara, scerie Agerpres. Oficiali ai CCR au precizat luni ca judecatorii constitutionali au finalizat deliberarile, urmand ca, in cursul zilei de marti, sa fie redactata forma finala a minutei. continuă pe Hotnews

CCR discuta luni conflictul juridic intre Guvern si Parlament privind depunerea motiunii de cenzura in sesiune extraordinara

Curtea Constitutionala dezbate luni, de la ora 12. 00, conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament, sesizat de Executiv privind depunerea motiunii de cenzura in sesiune extraordinara. Motiunea nu a fost votata in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului din 31 august din lipsa de cvorum.

CCR discuta conflictul dintre Guvern si Parlament privind motiunea de cenzura

Curtea Constitutionala urmeaza sa discute, astazi, cererea de solutionare a conflictului juridic intre Guvern si Parlament, urmare a depunerii motiunii de cenzura in sesiune extraordinara.

CCR se pronunta, marti, pe sesizarea referitoare la existenta unui conflict intre Guvern si Parlament privind motiunea de cenzura

Curtea Constitutionala urmeaza sa se pronunte, marti, referitor la sesizarea Cabinetului Orban privind existenta unui conflict juridic intre Guvern si Parlament ca urmare a depunerii unei motiuni de cenzura i.

MARTI: CCR dezbate sesizarea privind existenta unui conflict Guvern-Parlament dupa motiunea de cenzura

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa se pronunte, marti, pe sesizarea Cabinetului Orban privind existenta unui conflict juridic intre Guvern si Parlament ca urmare a depunerii unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai CCR.

Curtea Constitutionala amana pentru marti o decizie pe conflictul Guvern - Parlament privind depunerea motiunii de cenzura a PSD in sesiune extraordinara

Curtea Constitutionala amana pentru marti pronuntarea unei decizii privind conflictul intre Guvern si Parlament sesizat de Executiv dupa depunerea motiunii de cenzura in sesiune extraordinara. Motiunea de cenzura a PSD nu a fost votata in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului din 31 august din lipsa de cvorum.

Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Au considerat ca nu e conflict ca sa nu se pronunte pe fond Nu ne e frica, daca PSD-ul vrea sa continue procedura, ii asteptam

Premierul Ludovic Orban spune ca decizia Curtii Constitutionale, conform careia nu exista conflict juridic intre Guvern si Parlament in privinta motiunii de cenzura, nu este una nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului, ci au considerat ca nu e conflict ca sa nu se pronunte pe fond.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Nu e nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului. Hai sa nu ne facem ca nu intelegem despre ce e vorba (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca decizia prin care Curtea Constitutionala a constatat ca nu exista un conflict intre Guvern si Parlament pe tema depunerii motiunii de cenzura nu este nici in.

PSD face tot posibilul sa nu supuna din nou la vot motiunea de cenzura. Ciolacu: Asteptam motivarea CCR

Marcel Ciolacu a fost intrebat daca PSD va mai supune votului motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, in contextul in care CCR a respins conflictul juridic intre Guvern si Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca asteapta motivarea Curtii si apoi va fi o decizie in partid cu privire la oportunitatea continuarii demersului. Motivarea CCR va fi publicata intr-o luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )