Libnet.ro
UNICEF

23:15

Conflictul Siria - Turcia se reactiveaza: Mai multe obuze lansate din Siria au cazut pe teritoriul turc

Antena3 Antena3,
Conflictul Siria - Turcia se reactiveaza: Mai multe obuze lansate din Siria au cazut pe teritoriul turc

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza agentia Anatolia, citata de AFP. Obuzele au cazut in localitatea Reyhanli, situata in sud-estul. continuă pe Antena3

Mai multe obuze de mortiera siriene au cazut intr-un orasel din Turcia

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza sursele de presa straine.

Romania a importat de 5 ori mai multe produse lactate decat a exportat in primele 8 luni

Romania a importat de cinci ori mai multe produse lactate decat a exportat, in primele opt luni ale acestui an. Aproximativ 24. 000 de tone de branzeturi au fost importate in primele opt luni ale anului.

Pe tricolor e scris unire! Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe steaguri, la parada militara

Antena 3 daruieste de 1 decembrie drapele istorice. Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe astfel de steaguri dimineata, la Arcul de Triumf, acolo unde zeci de oameni s-au adunat la parada. Cei.

ONU: incalzirea globala se accelereaza. Mai multe tari sunt amenintate cu disparitia

Incalzirea globala se accelereaza, iar din aceasta cauza mai multe tari de pe glob ar putea disparea pana la sfarsitul secolului. Avertismenul vine din partea expertilor ONU in probleme de clima, care au.

Ploi si lapovita in Bucuresti, zapada in mai multe regiuni. ...

Marti vom avea o zi cu vreme in general frumoasa in aproape toata tara. Cerul va fi variabil si va avea unele innorari doar in centrul tarii unde izolat va ninge slab. Spre seara, norii se vor aduna treptat in regiunile vestice si vor cadea precipitatii. Vantul nu trece de moderat, dar la munte, in sud si in est sufla tare. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre minus 1 si 7 grade, scrie realitatea. net. Bucuresti In Bucuresti va fi o zi cu mult soare si cu vant mai linistit .

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

Premiera mondiala. Razboiul cu tigarile incepe in Australia. Autoritatile din tot mai multe state vor sa ia masuri asemanatoare

Incepand de maine, pe pachetele de tigari din Australia nu va mai aparea marca companiei producatoare. Autoritatile spera ca astfel, o sa scada numarul fumatorilor. Legea, care este prima de acest fel din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )