Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romania a importat de 5 ori mai multe produse lactate decat a exportat in primele 8 luni

B1 B1,
Romania a importat de 5 ori mai multe produse lactate decat a exportat in primele 8 luni

Romania a importat de cinci ori mai multe produse lactate decat a exportat, in primele opt luni ale acestui an. Aproximativ 24. 000 de tone de branzeturi au fost importate in primele opt luni ale anului. continuă pe B1

Romania, CAMPIOANA la IMPORTAT lactate.

Romania a importat de cinci ori mai multe produse lactate decat a exportat, in primele opt luni ale acestui an, potrivit B1 TV. Aproximativ 24. 000 de tone de branzeturi au fost importate in primele opt luni ale anului. Cantitatea este de peste cinci ori mai mare decat exportul efectuat in aceasi perioada, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii. Valoarea importurilor de branzeturi a atins aproape 63 de milioane de euro, in perioada ianuarie-august 2012, in timp ce, in perioada .

EximAsig Romania a subscris in T3 2012 de trei ori mai multe prime ca in T3 2011

Compania de Asigurari Reasigurari Exim Romania EximAsig Romania), al carei ac and tionar majoritar este EximBank, a inregistrat in trimestrul al treilea al anului un volum de prime brute subscrise de 19,4 milioane de lei, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Primaria sectorului 3 externalizeaza intretinerea parcurilor. Cateva preturi: Platan, 900 lei, arbore decorativ catalpa - 800 lei. Pe site-urile de profil, preturile sunt de trei pana la opt ori mai mici

Mai multe firme private se vor ocupa de intretinerea si modernizarea spatiilor verzi din sectorul 3 si a principalelor parcuri - Al. Ion Cuza, Titan, Titanii si Gh. Petrascu - potrivit unor hotarari adoptate de Consiliul local sector 3. Alesii locali au decis ca delegarea de servicii sa se faca prin licitatie restransa. Totodata, Consiliul a aprobat si sumele pe care le va plati operatorilor privati pentru fiecare operatiune in parte. Plante de 750 lei, masa de sah cu scaune de beton - 2. 698 lei, indicatoare metalice - 155 lei, amenajare suprafete cu scoarta de copac taiata - 69 lei/mp, sunt doar cateva dintre exemplele care ilustreaza noua grila de preturi. La toate aceste preturi se adauga TVA.

Loc de veci vandut de 4 ori mai ieftin ca pe piata, la Fiscul din Galati

Oferta mai mult decat generoasa pentru un loc de veci la Fiscul din Galati. Institutia va scoate la vanzare, saptamana viitoare, un loc de veci in Cimititul Eternitatea, dupa mai multe licitatii esuate in.

Pe tricolor e scris unire! Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe steaguri, la parada militara

Antena 3 daruieste de 1 decembrie drapele istorice. Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe astfel de steaguri dimineata, la Arcul de Triumf, acolo unde zeci de oameni s-au adunat la parada. Cei.

ONU: incalzirea globala se accelereaza. Mai multe tari sunt amenintate cu disparitia

Incalzirea globala se accelereaza, iar din aceasta cauza mai multe tari de pe glob ar putea disparea pana la sfarsitul secolului. Avertismenul vine din partea expertilor ONU in probleme de clima, care au.

Topul tarilor cu cele mai multe infringementuri in derulare. Vezi ce loc ocupa Romania.

Romania se afla, la finalul anul 2011, pe locul 19 in clasamentul statelor UE din punctul de vedere al procedurilor de infringement declansate, cu 47 de dosare in derulare, informeaza un comunicat al Comisiei Europene CE) dat publicitatii, vineri, la Bruxelles, potrivit Agerpres. In general, rezultatele statelor membre in aplicarea legilor UE s-au ameliorat in 2011, numarul procedurilor de infringement deschise fiind in scadere cu 15% fata de anul precedent, respectiv 1. 775 fata de 2.

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

Premiera mondiala. Razboiul cu tigarile incepe in Australia. Autoritatile din tot mai multe state vor sa ia masuri asemanatoare

Incepand de maine, pe pachetele de tigari din Australia nu va mai aparea marca companiei producatoare. Autoritatile spera ca astfel, o sa scada numarul fumatorilor. Legea, care este prima de acest fel din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )