Libnet.ro
UNICEF

22:31

IN CONFORMITATE CU TERMENII CONTROLULUI JUDICIAR: Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou la Sectia 18 de Politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONFORMITATE CU TERMENII CONTROLULUI JUDICIAR: Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou la Sectia 18 de Politie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou, luni, la Sectia 18 de Politie, in conformitate cu termenii controlului judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi da cu subsemnatul la Politie

Laura Codruta Kovesi da cu subsemnatul la Politie. Este asteptata astazi sa se prezinte la ora 11. 00, asa cum dicteaza controlul judiciar. Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar,.

Laura Codruta Kovesi contesta masura controlului judiciar

Update 13. 10: Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte masura controlului judiciar Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din.

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Politie in urma controlului judiciar: Sunt un procuror care le inspira teama celor care vor sa fure linistit in Romania

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar.

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu procurorul general, Augustin Lazar

Laura Codruta Kovesi are interdictie de a discuta cu mai multe persoane, intre care si cu procurorul general, Augustin Lazar. informeaza Mediafax, care citeaza surse judiciare. Masura este dispusa in cadrul controlului judiciar sub care a fost plasata fosta sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Suprema punerea ei sub control judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la Curtea Suprema decizia Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor de a o plasa sub control judiciar. Procurorii au anuntat oficial vineri ca fosta sefa a DNA a fost pusa sub control judiciar, cu interdictie de a.

Laura Codruta Kovesi, la Sectia 18 de Politie: Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire

Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din nou la Politie. Update 11. 10: Laura Codruta Kovesi a semnat controlul judiciar. La final a.

Laura Codruta Kovesi, interdictie de a activa la Parchetul General

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, Kovesi are mai multe.

Laura Codruta Kovesi da cu subsemnatul la Politie : Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire

Update 11. 10: Laura Codruta Kovesi a semnat controlul judiciar. Este foarte evident ca tot ce s-a intamplat are legatura cu participarea mea la aceasta procedura. Se incearca prin orice mijloace oprirea m.

Oficial: Ce interdictii are Laura Codruta Kovesi sub controlul judiciar impus de Adina Florea

Sectia de investigare a infractiunilor in justitie a comunicat oficial ce interdictii i-au fost impuse fostei sefe DNA prin masura controlului judiciar in dosarul aducerii in tara a fugarului Nicolae Popa, in care este acuzata de mai multe infractiuni.

Kovesi a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie masura preventiva a controlului judiciar. Contestatia a fost depusa astazi la ICCJ si se va judeca saptamana viitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )