Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Piata Tahrir din Cairo

Adevărul Adevărul,
Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Piata Tahrir din Cairo

Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Cairo

Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, relateaza AFP.

Cum a ajuns Mohamed Morsi, de la presedintele tuturor egiptenilor la omul care a divizat tara

Mohamed Morsi, demis miercuri de armata, isi lasa tara divizata desi, dupa alegerea sa in iunie 2012, el a declarat in Piata Tahrir ca va fi presedintele tuturor egiptenilor si garantul idealurilor democratice ale revoltei care a dus la inlaturarea de la putere a lui Hosni Mubarak, relateaza AFP.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Presedintele Mohamed Morsi nu mai face.

Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, s-a deplasat miercuri dimineata la o unitate a Garzii Republicane din Cairo, unde isi desfasoara in prezent activitatea, afirma unul dintre consilierii sai, potrivit Mediafax. El a precizat ca unitatea a fost incercuita de blindate ale armatei. Consilierul, Yasser Haddara, a declarat ca nu stie cu certitudine care este statutul juridic al presedintelui. Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic .

Mohamed Morsi denunta o lovitura de stat militara.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic loviturii de stat militare, conform unui consilier al acestuia, citat de Reuters, potrivit Mediafax. Informatiile privind plasarea in arest la domiciliu a presedintelui Egiptului, Mohamed Morsi, nu pot fi confirmate, situatia juridica a acestuia nefiind cunoscuta. Un consilier al Presedintiei a declarat ca in Egipt are loc in acest moment o lovitura de stat militara. Citeste si VIDEO.

O democratie esuata (1) - Unde a gresit Mohamed Morsi?

Mohamed Morsi a fost inlaturat de la guvernare printr-o lovitura de stat, indiferent cat de mult se incearca transformarea acestui eveniment in altceva. Merita Morsi sa fie inlaturat? Fara indoiala si numai pentru singurul motiv ca acest presedinte a incercat printr-o democratie originala sa acapareze puterea totala, transformand Egiptul intr-o teocratie islamica, suprimand minoritatea creata dupa alegerile 2012 cu o totala lipsa de consideratie fata de drepturile acestei minoritati.

Armata egipteana a indemnat populatia la unitate si reconciliere in urma demiterii presedintelui Mohamed Morsi

In urma demiterii presedintelui islamist Mohamed Morsi, armata egipteana a indemnat populatia la unitate si reconciliere, relateaza AFP. Fortele armate au cerut renuntarea la razbunare pentru a.

SUA cere autoritatilor egiptene sa nu-l detina arbitrar pe Mohamed Morsi.

Statele Unite le-au cerut in mod expres autoritatilor egiptene sa nu recurga la arestari arbitrare impotriva lui Mohamed Morsi si a sustinatorilor presedintelui islamist demis, a declarat joi un oficial guvernamental american, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Membrii echipei de securitate a presedintelui Barack Obama au subliniat importanta revenirii rapide si responsabile la un Guvern civil ales in mod democratic, in discutiile cu oficialii egipteni si cu partenerii de la Washington, a .

Turcia considera antidemocratica destituirea lui Mohamed Morsi

Turcia a calificat joi drept antidemocratica destituirea de catre armata egipteana a presedintelui Mohamed Morsi si a facut apel la eliberarea sa fara intarziere, transmite AFP, citata de.

Regimul sirian: Caderea lui Mohamed Morsi este o mare realizare

Puterea din Siria considera ca este o mare realizare caderea presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, potrivit unui comunicat oficial citit joi la televiziunea de stat, scrie AFP. Poporul sirian,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )