Libnet.ro
UNICEF

17:30

CONGRES ALEGERI USR. Care sunt candidatii pentru sefia USR

Antena3 Antena3,
CONGRES ALEGERI USR. Care sunt candidatii pentru sefia USR

Uniunea Salvati Romania USR) isi va alege noua conducere, in congresul de la Cluj-Napoca, din perioada 12-14 mai. Aproximativ 300 de membr. continuă pe Antena3

CONGRES ALEGERI USR. Nicusor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem sa devenim al doilea partid din Romania si in 2020 sa dam un premier

La Cluj se desfasoara primul congres national al partidului Uniunea Salvati Romania USR). in cadrul evenimentului se va alege presedintele formatiunii si se va aproba noul s.

CONGRES ALEGERI USR. USR isi alege o noua conducere in Congresul de la Cluj

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) isi va alege o noua conducere. Aceasta actiune se va desfasura in cadrul unui congres ce va avea loc in perioada 12-14 mai, la.

CONGRES ALEGERI USR. Clotilde Armand, despre scandalurile din USR: Orice raceala trece repede daca este tratata din timp

Consilierul local de la Sectorul 1 Clotilde Armand, vicepresedinte al Uniunii Salvati Romania USR), a oferit detalii din culisele Congresului ce se desfasoara in aceste zile. intrebata despre.

Catalin Predoiu, se retrage din cursa pentru sefia PNL

Vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu a anuntat pe pagina personala de Facebook ca se va retrage din cursa pentru sefia PNL, explicand alegerea facuta prin faptul ca a inteles ca ceea ce el ar oferi pentru functia de presedinte PNL nu coicide vederilor liderilor de organizatii.

Dan Andronic, audiat la DNA in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea

Jurnalistul Dan Andronic de la Evenimentul Zilei s-a prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiat. Acesta a dat declaratii in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea, potrivit.

USR isi alege noua conducere. Cu cine se bate Nicusor Dan pentru sefia formatiunii

Uniunea Salvati Romania USR) isi alege noua conducere, week-endul acesta, la Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de membri si invitati vor participa la Congresul Extraordinar al USR, in cadrul c?.

Eurovision 2017. Care sunt marile favorite la trofeul Eurovision 2017 VIDEO

Eurovision 2017Italia si Portugalia au ajuns in finala concursului Eurovision 2017 ca mari favorite, exceptand surprizele, pentru marea gala de sambata care se va desfasura la Centrul.

Subiectele zilei: Antreprenor de Europa, cu buletin de Romania. Ce ne-a adus Uniunea Europeana: undita si echipa; Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania; Jumatate din turismul de pe litoral se face la negru

Am mers prin cantinele de corporatisti din Bucuresti, ca sa-ti arat ce vei manca toata viata. Ai putea sa-ti faci mancare sanatoasa de acasa, dar cu totii stim ca ti-e lene. In sine, mediul din corporatii e ceva nociv pentru viata unui om. Este Donald Trump in pericol de a fi destituit? Dupa demiterea directorului FBI Comey, tot mai multe voci cer in SUA demararea procedurii de destituire a presedintelui Trump.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Votul pe prietenie. Care sunt aliantele politice si regionale care decid castigatorul Eurovision

Votul pe prietenie. Care aliante politice si regionale decid castigatorul Eurovision .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )